Back To Top

SURFCOM 5000

CNC mérőállomás kombinált kontúr és felületi érdesség mérésekhez

SURFCOM 5000

Pontos, univerzális és dinamikus – A SURFCOM 5000 a Carl Zeiss-től a kontúr- és felületi érdesség méréstechnika zászlóshajója és viszonyítási alap a pontosság és sebesség tekintetében. A SURFCOM 5000 egy lépésben méri a felületi érdesség paramétereket és kontúrokat, melynek következtében a szokványos rendszerekkel összehasonlítva jelentősen javul a mérési termelékenység.

A SURFCOM 5000 leginkább azokban az ágazatokban bizonyít, melyekben létfontosságú a pontosság és a termelékenység: az autóipar, gépipar és egészségtechnológia területén. Például ideális lencsékhez, precíz csapágyakhoz és hajtóorsókhoz, valamint precízen esztergált, köszörült, hónolt és leppelt alkatrészekhez.

Előnyök

  • Különösen stabil és kimagaslóan pontos mérési eredmények a 0,31 nanométeres felbontásnak köszönhetően. A SURFCOM 5000 felbontó képessége ötször magasabb a szokványos rendszerekénél
  • A szabadalmaztatott interferométeres mérőrendszer biztosítja a maximális pontosságot. X mérési hiba: 0,2 + L/1000 μm
  • A különösen jó méréstartomány-felbontás arány lehetővé teszi a legkisebb felületi érdesség és kontúr egy folyamatban történő mérését nagyon nagy méréstartományon belül
  • Nagyobb termelékenységgel a széles körű automatizációs lehetőségeknek köszönhetően
  • Magasabb rugalmasság ferde jellemző esetében a CNC forgatható mérő egységnek köszönhetően, ±45 fokos szögtartomány és 200 mm előtolás
  • Mély tapintás a mélyen fekvő jellemzők méréséhez
  • Egyszerű automatikus mérés a hengeres tapintó-kar rendszernek köszönhetően
  • Egyszerű átmérő és falvastagság mérés a T-tapintó használatával
  • Pontosabb és univerzális a méréstartomány/felbontás kiemelkedő arányának köszönhetően: 42 millió az 1-hez
 

Jelen honlapunkon cookie-kat használunk. A cookiek kisméretű szöveges fájlok, melyeket a weboldalak helyeznek el a számítógépén. A cookie-kat széles körben használják, mivel azok segítséget nyújtanak a weboldalak megjelenésének tökéletesítésében és optimalizálásában. Weboldalaink használatával Ön kijelenti, hogy hozzájárul a cookiek használatához. több

OK