Tudta Ön, hogy a Carl Zeiss már előadásokat is tart az interneten?

Az ARD / ZDF Média Bizottság által a közelmúltban elvégzett egyik tanulmány szerint a német lakosság több mint 60 százaléka napi rendszerességgel használja az internetet. Az online eltöltött idő átlagosan két óra - tulajdonképpen bőven elég idő arra, hogy az internetet ismeretszerzés céljára használják. Az online tanulás összhangban van a legújabb trendekkel. Egyre több egyetem kínál vonzó platformokat a tanuláshoz.

Tudta Ön, hogy a Carl Zeiss már előadásokat is tart az interneten?

Online tanulás a ZEISS-től

A Carl Zeiss a Floridai Állami Egyetemmel együttműködve megnyitotta a fluoreszcencia mikroszkópos vizsgálattal foglalkozó online egyetemét. A tudásplatform az alkalmazásokon alapuló technológiát mutatja be. Ennek eredményeként a hallgatóknak már nem kell egy egyetemi előadóteremben ülniük, hogy még többet megtudjanak a különböző fluoreszcens mikroszkópos technikákról. Látogasson el a www.zeiss.com/campus-ra (a Carl Zeiss elviszi az egyetemet az internetre), ahol nemcsak a szakértők által írt illusztrált újságcikkeket olvashatja el, hanem megnézheti a fotóalbumot és az interaktív flash animációkat is – és Ön is kiegészítheti a platformot a saját anyagaival.

 

Az online platform tartalma mindent magában foglal az alapvető elméleti ismeretektől kezdve a technológiai háttér-információkon át a gyakorlati alkalmazásokig. A tananyagot vezető tudósok által írt újságcikkek egészítik ki. A szakértők a fluoreszcens mikroszkópos vizsgálatokat egy nagy lehetőségeket rejtő tantárgynak tekintik.

 

A 2009-es év főbb témái a szuper nagy felbontású mikroszkópos alkalmazások, amelyek leküzdik a diffrakciós határt, valamint a molekuláris szintű képalkotás. Pillantson be a fluoreszkáló világba az online egyetemünkön.

Jelen honlapunkon cookie-kat használunk. A cookiek kisméretű szöveges fájlok, melyeket a weboldalak helyeznek el a számítógépén. A cookie-kat széles körben használják, mivel azok segítséget nyújtanak a weboldalak megjelenésének tökéletesítésében és optimalizálásában. Weboldalaink használatával Ön kijelenti, hogy hozzájárul a cookiek használatához. több