Progresszív lencsékMADE BY ZEISS

A pillanat, amikor készen áll arra, hogy megbirkózzon mai világunk kihívásaival.

Ezért a pillanatért dolgozunk.

Progresszív lencsék

Gondoskodjon róla, hogy szeme készen álljon a kihívásra: élvonalbeli technológiák a legkorszerűbb progresszív szemüveglencsék mögött

A progresszív szemüveglencsék valódi optikai remekművek. Személyre szabott segítséget nyújtanak szemének közelre, távolra és a kettő között mindenhova. A lencse kialakítása kulcsfontosságú. Önhöz és vizuális szokásaihoz kell igazítani. A ZEISS Progressive kínálat négy teljesítményszintet és hét technológiát biztosít, melyek közül néhány a maga nemében elsőként jelent meg a világon. Tudta, hogy egy okostelefonnál felvett olvasótávolság sokkal rövidebb, mint egy könyvnél vagy magazinnál? Ezt az összes ZEISS lencsekialakítás figyelembe veszi. De a ZEISS lencsék még ennél is többre képesek.

Loading the player...
 • Amit nyer velük

  Amit nyer velük

  Előnyök szemüvegviselőknek

  Progresszív lencsék a modern világhoz

  • A maximális precizitásnak köszönhető kitűnő látás: A ZEISS progresszív lencsék négy minőségi kategóriát (Pure - Plus - Superb - Individual) és hét technológiát biztosítanak, melyeket az ön vizuális igényei szerint lehet optimalizálni.
  • Kiváló spontán megszokás ZEISS megszokási garanciával.
  • Pihentető és jó dinamikus látás bármilyen irányban és távolságnál gyors fókuszváltással a ZEISS Design Philosophy-nak hála.
  • A dioptria optimalizálásának eredménye még magas korrekció esetén is könnyen viselhető, kényelmes szemüveg és megnyerő megjelenés.
  • Jobb látás éjjel: a ZEISS progresszív lencséhez rendelhet i.Scription® optimalizálást az élesebb kontraszt és az élénkebb színek érdekében.
  • További rétegeket és extrákat is választhat, például DuraVision Platinum® prémium réteget, színezett vagy PhotoFusion® technológiájú fényre sötétedő lencséket.
 • Progresszív lencsék: kinek melyik megfelelő?

  Mikor melyik minőségi kategóriát válassza?

  Célunk, hogy ugyanolyan kényelmes látásban legyen része, mint mielőtt szemüveges lett.

  Ha közelre, távolra és a kettő között mindenhova kitűnően szeretne látni, akkor a progresszív lencse az ideális megoldás. És mindezt képugrás nélkül. Általában azt mondhatjuk,

  hogy minél jobban illik a progresszív lencse a viselőhöz, és minél nagyobb mértékben személyre szabott, annál nagyobbak lesznek a lencse hasznos és optikailag élesen kirajzolt területei, így a spontán elfogadás is jobb.

  Fontos tudni: a minőségi kategóriák egymásra épülnek, mindegyik felvonultatja az előző kategória összes technológiáját és előnyét is! Ezenfelül mindegyik ZEISS progresszív lencse mögött ott áll a Precision Technológia:

  1. Clear Optics (Éles optika) - ZEISS precizitás: A maximális precizitásnak, a fejlett szem-lencse rendszernek, a valós idejű pontról-pontra történő optimalizálásnak és az élvonalbeli freeform technológiának köszönhetően kitűnő a látás.

  2. Dynamic optics - ZEISS Design Philosophy: Kényelmes, dinamikus látás bármilyen irányban és távolságnál gyors fókuszváltással.

  3. Thin optics - ZEISS esztétika: A precíz optika, a vastagság és a súly optimális egyensúlya.

   

  1// ZEISS Progressive Precision Pure: szemre optimalizált

  A digitális készülékek nap mint nap nagy kihívások elé állítják szemeinket

  Az életünk egyre inkább digitális készülékek körül forog. Talán nincs vele tisztában, de ezekhez a készülékekhez kisebb olvasótávolságra van szükség, mint a könyvekhez és más nyomtatott anyagokhoz. Tekintetünket folyamatosan és gyorsan váltogatjuk közeli és távoli tárgyak között a nap folyamán – ezt figyelembe kell vennie egy progresszív lencsének ahhoz, hogy kényelmes és éles látást biztosítson.

  Nézze meg, hogyan növelheti okostelefonok használata vagy újságolvasás közben látáskomfortját a ZEISS Progressive Precision Pure – az egyedi innovációnak, a Digital Inside® Technológiának köszönhetően.

  Bővebb információ
  Loading the player...

  2// ZEISS Progressive Precision Plus: szemre és keretre optimalizált

  A divat folyton változik

  Manapság a divatirányzatokból is meríthet, amikor szemüvegkeretet választ. A keretdivat nagyon gyorsan változik – folyton újabb és újabb formák és méretek közül választhatunk. De ha progresszív szemüvegről van szó, jobb, ha a bevált keretnél maradunk. Egyedi Adaptation Control és FrameFit®+ technológiáink segítségével azonban progresszív lencséjét úgy lehet elhelyezni új keretében, hogy nem kell újra hozzászoktatnia magát a látómezőkhöz. Az eredmény: kiváló spontán megszokás. És pont az, amire a divat kedvelői vártak! 

  Bővebb információ
  Loading the player...

  3// ZEISS Progressive Precision Superb:
  Szemre, keretre és arcra optimalizált

  Az anatómia és a technológia találkozása

  Nincs két egyforma ember – a szemeink közötti távolság, az arcunk alakja vagy a testtartásunk sosem pontosan egyforma! Arcunk anatómiája és a keret, a lencse és az arcforma együttműködése határozza meg, hogy mennyire látunk jól a progresszív szemüveggel. Ahhoz, hogy optimális 3D látást biztosíthasson viselője számára, egy modern, csúcstechnológiás progresszív lencsének figyelembe kell vennie a viselő arcformáját. A ZEISS FaceFit technológia a szemüveglencse gyártása során pontosan felhasználja ezeket a paramétereket.

  Bővebb információ
  Loading the player...

  4// ZEISS Progressive Individual 2:
  Szemre, keretre, arcra és egyéni stílusra optimalizált

  Az egyedi tevékenységekhez személyre szabott megoldásra van szükség

  Egyre összetettebb életünk manapság komoly kihívások elé állítja szemünket – így személyre szabott megoldásra van szükségük ahhoz, hogy kihozzuk belőle a maximumot. A személyre szabott progresszív szemüveglencsének nem csak a viselő anatómiáját, de mindennapjainak fő tevékenységeit is figyelembe kell vennie. Csak így lehet biztosítani, hogy minden szituációban jó, természetes látásban legyen része. Mindezt az IndividualFit® és a Luminance Design® technológiák teszik lehetővé. A progresszív lencsék határozottan szeme munkahelyi és szabadidős igényeire összpontosítanak.

  Bővebb információ
  Loading the player...
 • A teljesítmény áttekintése
  Előnyök
  Precision
  Pure
  Precision
  Plus
  Precision
  Superb
  Individual 2
    Szemre optimalizált Szemre és keretre optimalizált Szemre, keretre és arcra optimalizált Szemre, keretre, arcra, a mindennapok fő tevékenységeire optimalizált
  A legjobb természetes kép mindennapjaink fő tevékenységei alapján
       
  Legjobb természetes látás éjjel és nappal
       
  A jobb látás kihozza a 3D-s látásban rejlő maximumot
     
  Gyors megszokás bármilyen keretnél  
  Korlátlan keretválaszték
   
  Megerőltetés nélküli éles látás nyomtatott anyagoknál és digitális készülékeknél is
  Gyors fókuszváltás és éles és dinamikus látás egész nap + vékony és pehelysúlyú lencsék
 • A technológiák áttekintése
  ZEISS Technológiák
  Precision
  Pure
  Precision
  Plus
  Precision
  Superb
  Individual 2
    Szemre optimalizált Szemre és keretre optimalizált Szemre, keretre és arcra optimalizált Szemre, keretre, arcra, a mindennapok fő tevékenységeire optimalizált
  IndividualFit® Technológia
       
  Luminance Design® Technológia
       
  FaceFit Technológia
     
  Adaptation Control Technológia
   
  FrameFit®+ Technológia  
  Digital Inside® Technológia
  Precision Technológiával

Az Ön személyre szabott lencséi:
A ZEISS termékek lehetnek a legjobb választások az Ön számára.

Az ön rétege: erős, könnyen tisztítható és remek antireflex réteget tartalmaz

ZEISS DuraVision ® Platinum és Silver

A rétegek remekművekké teszik a műanyag szemüveglencséket. Keményebbé teszik a lencséket, ezáltal azok ellenállnak a szennyeződésekkel szemben és könnyebben tisztíthatók.

Fedezze fel, mit tehetnek önért a ZEISS Premium rétegek

Ha egész nap számítógéppel dolgozik, ideje új megoldást találnia szemeinek.

DuraVision ® BlueProtect

Minden eddiginél több kék fénynek vagyunk kitéve, a készülékek kijelzői által kibocsájtott sugárzás és az olyan modern fényforrások, mint a LED miatt. Sokan azt veszik észre, hogy a lámpák és kijelzők által kibocsájtott kék fénytől elfáradnak és kényelmetlenül érzik magukat.

Így működik a DuraVision BlueProtect

Éles látás egész nap, minden nap

Tisztítómegoldások a ZEISS-től

Mindig bosszantó egy piszkos lencse. A szemüveg tisztításának a lehető legkíméletesebbnek, legegyszerűbbnek és leghatékonyabbnak kell lennie. Ezért ilyen széles a ZEISS tisztítómegoldások választéka.

Gyors törlés vagy alapos tisztítás? A ZEISS-nél megtalálja azt a tisztítómegoldást, amire szüksége van

Nem ez az ideális termék?

Kényelmesebb napszemüvegre vágyik?

ZEISS PhotoFusion®

Kényelmetlennek találja, ha szemüvegeit cserélgetnie kell? Az olyan lencsék mellett, amelyek automatikusan alkalmazkodnak mindenféle fényviszonyokhoz nincs szükség a szemüvegek cseréjére, így a viselő jóval nagyobb kényelmet és biztonságot élvez.

Tudjon meg többet a ZEISS fényre sötétedő szemüveglencséiről

Számítógépes szemüveget keres?

ZEISS Office Lens

Ha a nap nagy részét egy képernyő előtt töltjük, megfájdulhat nyakunk, hátunk és vállunk. Ennek gyakran az az oka, hogy nem megfelelő típusú szemüveget hordunk.

Miért nem ideálisak az olvasó- vagy a progresszív szemüvegek monitor előtti használathoz?

Sokat vezet?

ZEISS DriveSafe

Ha bonyolult helyzetekben, például viharban, éjszaka, pirkadatkor vagy szürkületben kell vezetni, sokan bizonytalanok, és úgy érzik, a szemüvegük nem nyújt megfelelő támaszt számukra. 

Tudjon meg többet a vezetéshez optimalizált és mindennapi használatra alkalmas szemüveglencsékről

Személyre szabott tanács: keressen optikust a környékén

ZEISS optikusa örömmel mutatja be Önnek a rendelkezésre álló lehetőségeket, majd összeállít egy progresszív szemüveget. Optikuskereső

A ZEISS akcióban résztvevő kiemelt optikák keresése

Tudjon meg többet a progresszív szemüveglencsékről

Ossza meg ezt a cikket az ismerőseivel

Jelen honlapunkon cookie-kat használunk. A cookiek kisméretű szöveges fájlok, melyeket a weboldalak helyeznek el a számítógépén. A cookie-kat széles körben használják, mivel azok segítséget nyújtanak a weboldalak megjelenésének tökéletesítésében és optimalizálásában. Weboldalaink használatával Ön kijelenti, hogy hozzájárul a cookiek használatához. több