Kihívásként kezeljük a képzelet határait mozgalom – egy kék szemgolyó közeli felvétele a sötétben.

Kihívásként kezeljük a képzelet határait

ZEISS Magyarországon

Jobb látás

A ZEISS a szemészeti és optikai szakértelem egyedülálló kombinációját biztosítja a pontos látásvizsgálattól kezdve egészen a szemüveglencsékig.

Diagnózis és kezelés

A ZEISS szemészeti és mikrosebészeti termékekkel és megoldásokkal alakítja az orvostudomány fejlődését és elősegíti a páciensek életminőségének javítását.

A chipgyártók támogatása

A ZEISS több mint 50 éve támogatja a jövő technológiáit félvezetőgyártó berendezésekkel, és a globális digitalizáció motorjának számít.

A termékeket jelenleg nem kínáljuk az Ön országában. Ha termékeink felkeltették érdeklődését, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Mérés és vizsgálat

A ZEISS méréstechnológiája tökéletes eredményeket biztosít az olyan iparágakban, ahol a pontosság, a minőség és a hatékonyság alapvető sikertényezők.  

Mikro- és nanostruktúrák kutatása

A ZEISS optikai, elektron/ion és röntgenmikroszkópjai a legkisebb struktúrákat és a leggyorsabb folyamatokat is láthatóvá teszi.

Fénykép és film

A fényképezés rajongói a ZEISS objektívjeire támaszkodnak a felejthetetlen pillanatok megörökítésekor. A ZEISS objektívek még a Holdra szállásnál is jelen voltak.

Fénykép és film

Számos nagyszabású filmet ZEISS objektívekkel forgattak. Az igények széles körére szabott objektívek kiváló minőségükkel nyerik el az emberek tetszését.

Megfigyelés és tapasztalás

Vadászat A természet megfigyelése

Megfigyelés és tapasztalás

A ZEISS céltávcsövek és hőkamerák segítenek a vadászoknak, hogy minden helyzetben megbízhatóan célba találjanak, és így teljesíteni tudják feladataikat. 

Virtuális világok létrehozása

A szimulációs alkalmazások a ZEISS VELVET SIM projektorokkal élethű benyomást keltenek a virtuális valóságról. A termékeket jelenleg nem kínáljuk az Ön országában. Ha termékeink felkeltették érdeklődését, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Virtuális világok létrehozása

A ZEISS a korszerű planetáriumok teljes rendszereinek beszállítója. A termékeket jelenleg nem kínáljuk az Ön országában. Ha termékeink felkeltették érdeklődését, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Fejlesztés és gyártás

Spektroszkópia OEM megoldások

Fejlesztés és gyártás

A ZEISS spektrométer megoldások és alkatrészek tökéletesen alkalmasak arra, hogy hatékonyságuk, minőségük és stabilitásuk révén hozzáadott értéket képviseljenek a folyamatszabályozásban. A termékeket jelenleg nem kínáljuk az Ön országában. Ha termékeink felkeltették érdeklődését, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Fejlesztés és gyártás

A ZEISS szakértelmének köszönhetően megbízható partner a precíziós alkatrészek, optikai modulok és rendszerek kifejlesztésében, megépítésében és gyártásában. A termékeket jelenleg nem kínáljuk az Ön országában. Ha termékeink felkeltették érdeklődését, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Szoftvermegoldások fejlesztése

A csúcstechnológiai ágazatban szerzett komoly szakértelemével és agilis munkamódszereivel a ZEISS személyre szabott, piacformáló digitális és szoftveres megoldásokat fejleszt. A termékeket jelenleg nem kínáljuk az Ön országában. Ha termékeink felkeltették érdeklődését, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

A ZEISS Magyarországon

Rólunk

A ZEISS 1992 óta van jelen Magyarországon. Több mint 1000 alkalmazottjával 4 városban kiemelkedő szerepet tölt be a piacon, sőt Kelet Európában regionális kereskedelmi szerepe is van.

A ZEISS Csoport félvezetők gyártásához szükséges optikai berendezéseket, ipari méréstechnikát, mikroszkópokat, orvostechnikai műszereket, szemüveglencséket, fotó- és filmobjektíveket, valamint távcsöveket és planetáriumtechnológiát fejleszt és forgalmaz.

A magyarországi ZEISS irodák az Ipari minőségi megoldások (Industrial Quality Solutions), a Mikroszkópia (Microscopy), az Orvosi Technológia (Medical Technology ) és a Látásgondozás (Vision Care ) terén sokéves szakértelmével támogatják ügyfeleiket a különböző technológiák, rendszerek és termékek beszerzésében és szervizelésében.

Lépjen velünk kapcsolatba

Események

Közelgő események