ZEISS Magatartási Kódex

Vonatkozása a ZEISS és üzletfelei számára

A ZEISS elkötelezi magát az optimális és legmagasabb követelményeknek megfelelő teljesítmény elérésére, nem csupán a technológia terén, hanem az összes vonatkozó szabály betartása tekintetében is.

A Zeiss számára fontos az adott országban érvényben lévő mindenkor hatályos jogszabályok betartása. Ez különös tekintettel érvényes a versenybeli magatartásra, a korrupcióra és vesztegetésre vonatkozóan. Ezen túlmenően a ZEISS nagy hangsúlyt fektet arra, hogy méltányosan kezelje alkalmazottait és üzletfeleit.

A ZEISS ezeket a magatartási normákat először 2007-ben vázolta fel. A ZEISS Magatartási Kódex jelenlegi verziója a Letöltés alatt érhető el.

A ZEISS Magatartási Kódexet a részletes Jogkövetés Ügyviteli Rendszer támogatja, amelyen keresztül a Kódex Csoporton belüli betartása rendszeresen ellenőrzésre kerül.

Itt a ZEISS-nél meg vagyunk győződve arról, hogy a törvényesség következetes betartása kéz-a-kézben együtt jár a ZEISS és üzletfeleink fenntartható gazdasági sikerével. A ZEISS tehát elvárja, hogy minden üzletfele a ZEISS Magatartási Kódexe alapján bonyolítsa ügyeit a ZEISS-szel, azaz azt, hogy minden üzletfél betartsa a ZEISS Magatartási Kódexet a ZEISS-szel való kapcsolat és ügyintézés során.