ZEISS MAGYARORSZÁG

Jogi nyilatkozat & ÁSZF

Jogi nyilatkozat & Általános szerződési feltételek

A ZEISS domainek által közzétett információk olyan termékekre és szolgáltatásokra tartalmazhatnak utalásokat, amelyek az Ön országában még nem kerültek reklámozásra vagy nem elérhetőek. Az ilyen információ nem jelenti azt, hogy a ZEISS majd a későbbiekben forgalmazni szándékozza az ilyen termékeket vagy szolgáltatásokat az Ön országában. Szükség esetén felveheti a kapcsolatot regionális értékesítési szervezetünkkel, mely örömmel szolgál információval az ilyen termékek és szolgáltatások elérhetőségét illetően. A termékek és szolgáltatások bemutatása jogilag nem képezi kötelező értékesítési ajánlattétel tárgyát.

Amennyiben ingyenesen letölthető szoftvert kínál az oldal, a ZEISS nem vállalja az ilyen letöltésből vagy a szoftver használatból esetlegesen eredő károkkal kapcsolatos felelősséget. A letöltés és a szoftver használata kizárólagosan a felhasználó saját felelősségére történik, a ZEISS részéről pedig valamennyi felelősség-, vagy szavatosságvállalás ki van zárva, kivéve a ZEISS részéről való szándékosság vagy súlyos gondatlanság esetét.

Számos helyen előfordul, hogy harmadik fél weboldalairól teszünk említést, illetve megadjuk az azokhoz vezető linkeket. Csak akkor tesszük ezt, ha teljes mértékig meg vagyunk győződve az érintett beszállító komolyságáról. Ugyanakkor a ZEISS nem viseli a felelősséget az ezen weboldalak adatvédelmi szabályzataiban megjelentekért vagy tartalmaiért, és e tekintetben minden felelősséget kizár.

A a weboldalain közzétett tartalmakat és elrendezéseket illetően a ZEISS, ezek tulajdonosaként, minden jogot fenntart. A weboldalainkon megjelenő szellemi tulajdon ugyanúgy védett, mint ahogyan márkáink is azok. Weboldalaink szövege, képei és grafikái, és azok elrendezése stb., valamint az animációk és szoftver a szerzői jog és az egyéb vonatkozó adatvédelmi jogszabályi rendelkezések hatálya alá esik. Ezek akár egészében, akár részben történő, bármiféle reprodukciója vagy továbbítása előzetes írásbeli hozzájárulásunk beszerzése nélkül tilos. Ezen weboldal a szellemi tulajdon semminemű felhasználására nem jogosít. A ZEISS weboldalainak bármikori és előzetes bejelentés nélküli változásának, felfüggesztésének vagy bezárásának jogát fenntartja.

Weboldalunk tartalmának gondos kialakítása ellenére annak helyességéért, pontosságáért, teljességéért vagy zavartalan hozzáféréséért felelősséget nem vállalunk. Amennyiben a törvény engedi, a közvetlen vagy közvetett károkért, ideértve a weboldalunk használatának következtében keletkezett jövedelemkiesést, vagy a weboldalunkon közzétett információkkal kapcsolatosan felelősséget nem vállalunk. A bármikori változás vagy kiegészítés jogát fenntartjuk.
A ZEISS elkötelezett híve a gyermekek védelmének a potenciálisan ártalmas tartalmakkal szemben, az Internet Content Rating Association (Internetes Tartalomértékelési Egyesület, ICRA) elveinek, valamint a szólásszabadságnak megfelelően. Ennek megfelelően az ICRA-tól a következő hivatkozási számot kaptuk: REF-DE-49897.