Vállalati portfólió

Szegmensek

Semiconductor Manufacturing Technology

Semiconductor Manufacturing Technology

 

A világon gyártott mikrocsipek nagy részét a ZEISS optikai technológiájával állítják elő. A félvezetők gyártásához szükséges berendezések területén vezető szerepet betöltő ZEISS egyre erősebb, energiatakarékosabb és gazdaságosabb mikrocsipek gyártását teszi lehetővé, és így kulcsszerepet játszik a mikroelektronika korában.

Industrial Metrology

Industrial Quality & Research

 

A ZEISS biztosítja a minőségi szabványoknak való megfelelést minden olyan esetben, amikor tökéletes precizitásra van szükség: a koordinált mérőgépek, metrológiai szoftverek, valamint a tudományos, kutatási és anyagvizsgálati mikroszkóprendszerek esetében egyaránt. A ZEISS szerepet játszik annak biztosításában, hogy a legapróbb struktúrák és folyamatok is láthatóvá váljanak.

Medical Technology

Medical Technology

 

A ZEISS a szemészeti, idegsebészeti és fül-orr-gégészet sebészeti termékeivel és megoldásaival elősegíti a gyógyászati folyamatokat, és világszerte támogatja az orvosokat pácienseik életminőségének javításában.

Vision Care

Consumer Markets

 

A ZEISS a világ egyik vezető szemüveglencse-gyártójaként a lehető legnagyobb látáskomfort iránt kötelezte el magát. A ZEISS által gyártott filmfelvevő- és fényképezőgép-lencsék, csillagvizsgálók, távcsövek és spektívek kiváló optikai minőséget kínálnak a felhasználóiknak.