Munkalehetőség

A 25 000 alkalmazottat foglalkoztató Zeiss a világ egyik vezető vállalata az optika és optoelektronika területén, s több mint 165 éve járul hozzá a technológia előrehaladásához. A ZEISS optikai litográfiákat, ipari méréstechnikát, mikroszkópokat, orvostechnikát, szemüveglencséket, fotó és film objektíveket valamint planetárium technológiát fejleszt és forgalmaz.

A széles körű termékportfólió gondoskodik róla, hogy a ZEISS munkatársai folyamatosan új, lelkesítő kihívások elé tekinthetnek. Ezzel egyidejűleg a Carl Zeiss Alapítvány vállalataként a ZEISS a stabilitást jelképezi és különös felelősséggel viseltetik alkalmazottjai és a társadalom iránt is.

ZEISS - nemzetközi

Nemzetközi munkalehetőségek


Miért a ZEISS?
High-tech vállalatként és globális technológiai vezetőként a ZEISS izgalmas kihívásokat és nemzetközi munkakörnyezetet kínál. Ezzel egyidejűleg a ZEISS különös felelősséggel viseltetik alkalmazottjai és a társadalom iránt is.


Belépő szint
Karrierrel kapcsolatos tájékoztatásra van szüksége? Középiskolai, vagy felsöoktatási intéményben folytatja tanulmányait? Legyen szó szakmai gyakorlatról, vagy szakdolgozat készítésének tám ogatá sáról, posztgraduális programról vagy közvetlen munkába lépésrol; kezdje karrierjét nálunk!


Szakemberek
Készen áll karrierje következő nagy lépésének megtételére? A holnap technológiájának keresése során a ZEISS az Ön személyes és szakmai fejlődési törekvéseihez sokféle lehetőséget kínál.

ZEISS jelenlét

A világ minden táján


Legyen szó akár Jénáról, Oberkochenről vagy Szingapúrról, akár a világ több mint 30 országában megtaláható telephelyünk egyikéröl munkatársaink számára számos lehetőséget kínálunk a szakmai előmenetelre s az érdekes, izgalmas helyeken való életre.

bővebben