ZEISS Vevőtalálkozó 2018.

november 24-25.

Being sure.

Your Quality Network

November 24-25-én ismét megrendezésre került a ZEISS Vevőtalálkozó. Az idei találkozó a korábbiakhoz képest kicsit rendhagyó volt, hiszen a szakmai előadások után interaktív workshopokat is tartottunk.

A prezentációk az alábbi témákról szóltak: A ZEISS új, „Industrial Quality Solutions” szervezeti felépítésének bemutatása és egyéb újdonságok; volt egy Linamar esettanulmány előadás a kapacitás növelés és karbantartási periódusok optimalizálásáról; illetve betekintést nyerhettünk a ZEISS Digitális megoldásaiba és a ZEISS Smart Service szolgáltatásaiba. 

Három kiscsoportos workshopunk témai voltak a ZEISS komputertomográfia; az aftersales termékek és szolgáltatások; valamint a ZEISS optikai méréstechnika, ahol a ZEISS COMET és ZEISS T-SCAN gépeket is ki lehetett próbálni.

A szakmai szekciók után egy kötetlenebb előadás következett: az esti program egyik fénypontja Talmácsi Gábor világbajnok gyorsasági motorversenyző motivációs prezentációja volt.

A rendezvény másnap a győri Audi Hungaria gyárban folytatódott, ahol több, mint két órán keresztül volt szerencsénk bepillantani a járműgyár és a motorgyár folyamatainak különböző szakaszaiba, illetve megnéztünk egy ZEISS Prismo gépekkel felszerelt mérőszobát.