Az inline méréstechnikai megoldások szolgáltatója

Carl Zeiss Automated Inspection GmbH, Neuenstein

A gyártási folyamat során minden darab folyamatra vonatkozó geometriai jellemzőjének 100%-os ellenőrzése lehetővé teszi alkalmazottaink azonnali és közvetlenül a folyamatba történő beavatkozását, s ezáltal a hatékony folyamatkezelés elérését. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy ügyfeleink számára maximális minőséget szolgáltassunk a gyártási folyamat megszakítása nélkül.

2012 decemberétől a Carl Zeiss Industrielle Messtechnik GmbH leányvállalata lettünk.
Termékportfóliónk által a ZEISS most mérőhelyiség kínálatát teljesen ki tudja kerekíteni az olyan széleskörű megoldásokkal, melyek az igény-szerinti berendezés rendszerektől az adatbázis szoftverplatformokon át, mint pl. a PiWeb, egészen a folyamatoptimalizált gyártási inline méréstechnikáig terjednek. A ZEISS, mint megoldás-szolgáltató számára mindez lehetőséget nyújt arra, hogy univerzális és egyedileg testreszabott megoldásokat szállítson, melyek kifejezetten az autóipar és annak beszállító ágazatai által használt karosszéria folyamatlánchoz lettek tervezve.

Olyan moduláris ellenőrző rendszert kínálunk, mely a vevői igényeknek megfelelően konfigurálható. Az összes kulcsfontosságú technológia a ZEISS által került kifejlesztésre. Az optikai ellenőrzőrendszertől a képszerkesztő szoftverig, a különleges kalibrálási módszerektől a robotrendszerek hőmérséklet-kiegyenlítéséig és a mért értékek vizuális megjelenítéséig – minden a vállalat saját fejlesztési laborjában lett kifejlesztve. Ez teremti meg a vevői igényekre való rugalmas, egyedi és gyors reagálás mozgásterét a ZEISS számára.

A 3D-s inline méréstechnika mellett a gyártási folyamatok minőségének biztosítása érdekében innovatív optikai képfeldolgozó rendszereket is kínálunk. Az autóipar erőátviteli szegmense előtt álló kihívásokra összpontosítunk.

Folyamatellenőrzési és minőségbiztosítási megoldásainkat a vevői igényekre és a gyártási környezetre szabva alakítjuk ki. Sokéves tapasztalatunk és az elvárt teljesítményhez igazított hardver segít megtalálnunk az optimális megoldást.

A németországi Neuenstein dolgozó munkatársak és a Carl Zeiss Industrielle Messtechnik GmbH globális értékesítési és szerviz szerkezetének több mint 1200 alkalmazástechnikai szakembere garantálja a szaktanácsadás- és szolgáltatásnyújtást világszerte.

Cím:
Carl Zeiss Automated Inspection GmbH
Robert-Bosch-Str. 1/1
74632 Neuenstein
Németország