Carl Zeiss Ipari Méréstechnika

Az eredmény, amiben megbízhat

A Carl Zeiss Ipari Méréstechnika piacvezető a CNC számítógép-vezérlésű koordináta-mérőgépek és a mérőszobában valamint a gyártásban alkalmazott többdimenziós méréstechnikai megoldások területén. A vállalat az autóipar és beszállítóinak elismert partnere. Négy ország gyártási telephelyein dolgozó 2400 alkalmazottunk s több mint 100 értékesítési és szervizközpont áll ügyfeleink rendelkezésére világszerte.

Kínálatunk felöleli a portálmérőgépek, vízszintes-karos és inline mérőgépek, valamint az alak-, kontúr- és felületiérdesség-mérőgépek széles skáláját. Valamennyi idetartozó egység, úgy mint pl. a vezérlők, szoftver, mérőrendszerek és szenzorok házon belül kerülnek fejlesztésre és gyártásra. A közelmúlt új fejlesztései közé tartozik a rendkívül kicsi alkatrészek mérési rendszere és az ipari minőségbiztosításhoz használt komputertomográf. DuraMax, a kisméretű CNC számítógép-vezérlésű mérőgép különösen költséghatékony módon teszi lehetővé a belépést a Zeiss scanning világába.

Optikai és taktil mérőrendszereivel a Carl Zeiss a képfeldolgozást adta hozzá a koordináta-méréstechnika alkalmazási palettájához. Az ebben rejlő szinergiák kihasználása optikai szenzorok és készülékekre optimalizált szoftver létrehozását tette lehetővé. A képfeldolgozó szoftver a Calypso CAD-alapú mérőszoftverbe van integrálva, s ezáltal a mérőrendszer optikai és taktil mérések elvégzésére egyaránt képes.

A széles körű CALYPSO szoftvertár segítségével a Zeiss méréstechnika felhasználói szinte bármilyen mérési feladatot el tudnak végezni. A hatékony Navigator technológia különös fontossággal bír a maximális pontosság és azzal egyidejűleg a nagy mérési sebesség elérésében. Kínálatunkat széles körű szolgáltatások, bérmérés, komputertomográfos alkatrész vizsgálat és internetes szolgáltatások egészítik ki, ezáltal is biztosítva a gépek optimális kihasználhatóságát.

 

Helyi szolgáltatási központ

Carl Zeiss IMT Austria GmbH
Magyarországi Fióktelep
2040 Budaörs
Gyár u. 2.

Szolgáltatásaink

  • Hardware szerviz szolgáltatások
  • Karbantartás, kalibrálás
  • Javítás
  • Karbantartási szerződés
  • Alkalmazástechnikai szolgáltatások
  • Bérmérés (3d koordináta mérések, optikai mérések, felületi érdesség, konturmérés)
  • Bérprogramozás Zeiss mérőgépekre
  • Tanfolyamok Zeiss mérőszoftverekre
  • Általános méréstechnikai tanfolyamok (pl. AUKOM)
  • Szolgáltatások hotline:+36 23 880930

support .metrology .hu @zeiss .com
H-Cs: 8:00-17:00
P: 8:00-16:00