AUKOM oktatás

A koordináta-méréstechnika az ipari minőségbiztosítás fontos részét képezi. Az Ön alkalmazása a gépek és a méréstechnika ismeretét, valamint a matematika és fizika alapvető megértését követeli meg. Ebben fontos szerepet kap az AUKOM oktatási koncepciója. Kiterjedt ismereteket kínál a gépekkel és az eredmények elemzésével, fizikai és matematikai számításokkal és a fontos szabványokról szóló alapvető információkkal kapcsolatban.

 

Az AUKOM oktatás lehetőséget nyújt Önnek tudása bővítésére és mérési szakértelmének fokozására. Ön teljes mérési folyamatok szabványosított módszereit tanulja meg és részletes képzést kap a koordináta-méréstechnika valamennyi tekintetében. A tanfolyamok több szintes és moduláris tervezése szabványosított ismeretek megszerzését és az Ön saját mérési eredményeibe vetett bizalmának erősítését teszik lehetővé.

Tanfolyam regisztráció

Amennyiben érdeklődik oktatásaink iránt, kérjük az alábbi adatlap kitöltésével vegye fel velünk a kapcsolatot. A részletekről hamarosan kollégánktól kap bővebb tájékoztatást.

Kérjen mihamarabb ajánlatot AUKOM oktatásainkra!