Programozási projektek

Segítségre, vagy további forrásokra van szüksége projektjéhez? Egyszeri tanácsadás, vagy a folyamathoz illesztett programok - sokéves tapasztalatunk segítségével Ön véghez tudja vinni projektjeit.

 

Tökéletes projekttervezés
Szakértelmünkkel és kiterjedt szolgáltatásainkkal optimális támogatást nyújtunk az Ön programozási projektjeihez. Például segíteni tudunk Önnek bérprogramozás útján és a tartozékok, valamint automatizálási komponensek tervezésével és előállításával, az Ön vizsgálórendszerei optimális működésének fenntartása érdekében. Szintén segítségre vagyunk az új rendszerek bevezetésében és technológiája, valamint folyamatai optimalizálásában.

A tökéletes tervezés a megbízható és sikeres minőségvizsgálat alapja. Legyen szó karosszéria, vagy forgácsolt alkatrészekről – sokéves tapasztalatunk és számos iparágra kiterjedő folyamatismeretünk segítségével fenntartható támogatást tudunk nyújtani e feladatok megoldásához.

 

Bérprogramozás
Projektmenedzsereink és tapasztalt alkalmazástechnikai szakértőink felmérik az Ön követelményeit és egyértelmű projektcélokat határoznak meg a lehető legjobb támogatás nyújtása érdekében. Strukturált CNC számítógép-vezérlésű mérőprogramokat készítünk az Ön koordináta-mérőgépeihez rajzok, CAD modellek, mérési tervek, vagy egyéni specifikációk alapján. A bérprogramozás offline programozást, a készülékek tervezését és gyártását, valamint mérőrendszerek elemzését tartalmazza. Minden lépés megbízható dokumentálásra kerül. Szolgáltatásunk részét képezi a mérőprogram helyszíni üzembe helyezése és átvétele.
Alkalmazottaink bevált bevezetési stratégiákat használnak és helyszíni alkalmazástechnikai támogatást is nyújtanak. Projektmenedzsereink minden lépésről tájékoztatják Önt, melynek köszönhetően Ön egyéb feladatokra helyezheti a hangsúlyt.

 

Mérőprogramok optimalizálása
Szeretné meglevő programjai elvesztése nélkül kihasználni a Carl Zeiss aktuális szoftverének előnyeit? Egyéni igényekre szabott megoldásokat kínálunk meglevő programjainak optimalizálásához és kompatibilissé tesszük azokat a legújabb szoftver funkciók segítségével.

 

Tapintók és tartozékok
Tartozékokat és tapintórendszereket kínálunk a prototípusokhoz; lyukasztott, öntött, hegesztett és műanyag alkatrészekhez, valamint mechanikus komponensekhez. Szolgáltatásaink részét képezi a tanácsadás, tervezés, fejlesztés, gyártás, összeállítás, dokumentáció és oktatás.