Kiegészítő szolgáltatások

Mint a teljes megoldások szállítója szerviz szolgáltatások széles körét kínáljuk, annak érdekében, hogy a lehető legtöbbet hozhassuk ki az Ön mérőgépeiből. Ezek köré tartozik a gépek áttelepítése, visszavásárlási opciók, szétszerelés, és hálózati integráció.

 

Mérőgépek áthelyezése

Egy mérőgép áthelyezése, vagy egy teljes gyár költöztetése során Önnek egy megbízható partnerre van szüksége, aki megfelelően tudja megóvni, becsomagolni és szállítani az Ön mérőgépét, majd azt az új helyszínen telepíteni. Specialistáink gondoskodnak arról, hogy az Ön gépeinek teljesítményét és pontosságát ne érje kár. Kiterjedt szakértelmünk segíti Önt a feladatok megoldásában. A határokon átívelő munka sem jelent problémát, melynek köszönhetően jelentősen lerövidülnek az üzemszünetek.

 

Visszavásárlás, szétszerelés, eltávolítás
Lehetőséget adunk az Ön régi gépének beszámítására. Amellett is dönthet, hogy eltávolítsuk mérőgépét, pl. egy tanúsított hulladékkezelő vállalat segítségével. Legyen szó beszámításról, vagy eltávolításról - gondoskodunk a gép szétszereléséről, megfelelő rögzítés biztosításáról és szállításáról.

 

Hálózati integráció
Az Ön rendszere és a mérőgépén található szoftver közötti problémamentes adatcsere létfontosságú a folyamatok optimális lefolyásához és a kívánt minőség eléréséhez. Mindezt hálózati integráció segítségével alapozzuk meg. Mérőgépét integráljuk az Ön meglevő hálózatába, több mérőgépet is összekötünk egymással az adatok megosztott használatához, valamint installáljuk és aktualizáljuk mérőszoftverét.