Upgrade és felújítás

A technológia folyamatosan változik. Új hardver komponensekkel, kiegészítő opciókkal és a legújabb szoftverrel biztosítjuk az Ön rendszerének korszerűségét.

 

Hardver és szoftver upgrade
Az új hardver komponensek bővítik az Ön mérőgépének funkcionalitását és teljesítményét. A modelltől függően ez bármi lehet egy tapintó állványtól egy új szenzorig, vagy egy vezérlőtől egy körasztalig.
Szoftver upgrade ZEISS vagy más, nem-ZEISS rendszerekhez, valamint szoftver opciók, pl. a ZEISS CALYPSO görbe és PCM új funkciókkal egészítik ki az Ön mérőgépét.
Egy szoftver követési szerződéssel Ön mindig megkapja a legújabb szoftver verziókat.

 

Hardver és szoftver felújítások
Hardver és szoftver felújítások segítségével Ön a legújabb hardver és szoftver technológiával üzemeltetheti koordináta-mérőgépét. Korábbi rendszerek felújítását is kínáljuk újabb vezérlővel , szenzorokkal és szoftverrel, vagy pl. a ZEISS CALYPSO-ra cseréljük az Ön korábbi szoftverét.
Egy szoftver követési szerződés szintén biztosítja az Ön szoftverjének korszerűségét.

 

Bérprogramozás szolgáltatásunkkal Önnek lehetősége nyílik a korábbi szoftverrel készített mérőprogramoknak az Ön aktuális szoftverére, pl. ZEISS CALYPSO-ra vagy ZEISS CALIGO-ra történő konvertálására.