80%-kal rövidebb beállítási idő a maximális termelékenységért. ZEISS FixAssist CT

A FixAssist CT eszköz segítségével a komputertomográf beállítási idejét akár 80%-kal is csökkentheti, így biztosítva a maximális termelékenységet.

A CT-sugárnyaláb útjának szimulációja révén a munkadarabokat a gépén kívül beállíthatja a palettán, valamint meghatározhatja az optimális mérési paramétereket, így csökkentheti a gép állásidejét.

Csökkentse a beállítási időt és fokozza a termelékenységet!

Rövidebb beállítási idő

Hozza ki a legtöbbet készülékéből, és fokozza a termelékenységet! A ZEISS FixAssist CT-vel a munkadarabot a mérés előtt beállíthatja a palettán. Ezután az előre beállított munkadarab komputertomográfba helyezése csupán néhány másodpercig tart, ezáltal csökken a beállítási idő.

Optimalizált precizitás

A beállítás során a CT-sugárnyaláb útjának szimulációja biztosítja, hogy a teljes alkatrész a sugár útjában legyen. Ez csökkenti a helytelen mérések számát és optimalizálja a mérési pontosságot. A ZEISS FixAssist CT meghosszabbítja a röntgencsövek élettartamát is, mivel a munkadarabok gépen kívül történő beállításával kiküszöbölhetők az indítási ciklusok.

Intuitív használat

Az új felület intuitív és könnyen használható. Az új szoftver és funkciói segítségével a teljes mérési mennyiség egy pillanat alatt áttekinthető. A mozgatható és állítható ergonomikus monitorkar biztosítja a felhasználóbarát működtetést.

A tökéletes kombináció a gép maximális kapacitásának kihasználásához

A GAMMA palettarendszer

A ZEISS GAMMA palettarendszere kifejezetten a ZEISS METRONOM CT rendszerhez készült; használatával az alkatrészek cseréje pillanatok alatt elvégezhető.

Polisztirolhab-blokk az alkatrészek befogásához

A polisztirolhabból készült blokkok gyorsabbá és egyszerűbbé teszik az alkatrészek befogását. És ez még nem minden: a blokkok alatti fémlemezeknek köszönhetően ragasztás nélkül rögzítheti azokat a cserélőpalettákon.

ZEISS TomoStage

A kifejezetten CT-alkalmazásokhoz kifejlesztett karbonszálas tornyok több egyidejű mérést tesznek lehetővé, ezáltal pedig növelik a termelékenységet. A függőleges palettarendszer több méretben is kapható.