Mobil méhsejtlemez e-hajtóművel ZEISS CARFIT eMOBEE

Automatizált méhsejtlemez

Az automatizált, önjáró CARFIT eMOBEE méhsejtlemez hatékonyan szállítja az alkatrészeket A-ból B-be, és fenntartható módon támogatja a mérőszoba automatizált folyamatait.

How you benefit from ZEISS CARFIT eMOBEE

  • revolutionizes the loading processes in the measuring lab
  • efficient use of the measuring machines
  • greater process monitoring
  • lightweight and stable honeycomb structure, maximum stability at minimum weight
  • four-wheel drive lateral movements and 360° rotation possible

Properties

Tulajdonságok

E-Drive

The ZEISS CARFIT eMOBEE features an electric motor and is powered by built-in batteries. The battery life depends on the load, the travel path and the frequency – under normal operating conditions, a single charge is sufficient for several days of use. 

Navigation Without Detours

A ZEISS CARFIT eMOBEE elektromos motorral rendelkezik, és beépített akkumulátorokkal működik. Az akkumulátor élettartama a terheléstől, az útvonaltól és a használat gyakoriságától függ – normál üzemi körülmények között egyetlen töltés több napos használatra elegendő. A kezelő választhat az automatizált és a manuális üzemmód között.

Könnyű méhsejtszerkezetes kialakítás

Az alumíniumból készült méhsejtszerkezet minimális tömeg mellett maximális stabilitást biztosít. Ez az egység olyan terhelést is elbír, amely más szállítási megoldások rakományaihoz képest körülbelül 30 százalékkal nehezebb. A nagy pontosságú lyukrács az összes mérendő munkadarab rögzítését lehetővé teszi. A rendszeren nehéz elemek vagy több alkatrész rögzítése is megoldható.

Agilis szállítási jellemzők

Az egyedülálló négykerékhajtású kialakításnak köszönhetően a szállítórendszer összes kereke egyénileg irányítható. E mindenirányú meghajtásnak köszönhetően a lemez bármikor bármilyen irányba kormányozható. Ez biztosítja a szinte minden felületen megbízható mozgást és a helytakarékos navigációt, így a lemez kisebb mérőszobákban is használható.

Nagyobb teljesítmény

A ZEISS CARFIT eMOBEE-val az egyes alkatrészek az előre meghatározott ütemterv szerint automatikusan érkeznek a gyártósorról a mérőszobába, sőt akár a kijelölt mérőgéphez. A több eszköz egyidejű használata drasztikusan lecsökkenti a gépek állásidejét.

Features

Light, maximum loadable and extremely stable: the mobile honeycomb grid plate CARFIT eMOBEE revolutionizes the loading processes in the measuring room.

Low net weight

High load capacity

High stiff ness by honeycomb core

Strong electric drive

Quiet operation

Insensitive to uneven floors

Omnidirectional driving options

Quick availability

Technical data for the mobile honeycomb plate

Dimensions

2000 mm x 1000 mm, 4000 mm x 2000 mm, 5000 mm x 2000 mm

Weight

from 630 kg (smallest version)

Drive

Electric motor

Travel path definition

DMC matrix; travel path defined using adhesive markers on the floor

Hole grid versions

50 mm x 50 mm, 100 mm x 100 mm, 200 mm x 200 mm

Operation

manual (remote with joystick, wireless) or half automatic

Maximum load

up to 6000 kg

Speed 

1 m / sec.

Positioning accuracy

+/- 1 mm

Movement options

Freely navigable: lateral movements and 360° rotation possible

If the vehicle weight is over 6400 kg, which corresponds to a payload of approx. 4200 kg, the maximum speed of the vehicle must be reduced. In this case, the maximum speed depends on the ground conditions, load distribution, driving distance and driving direction (proportion of longitudinal or transverse driving) under load.

Download more information

ZEISS eMOBEE Flyer EN

ZEISS eMOBEE Flyer EN
oldal(ak): 4
file méret: 1673 kB