Költségvetésbarát befogóeszköz az Ön ellenőrzési folyamatához: gyors, megbízható és költséghatékony

ZEISS CARFIT lite

Egyszerű rögzítőrendszer kis és közepes méretű alkatrészekhez

Az egyszerűsített ZEISS CARFIT lite rendszer a szabványos CARFIT termékcsalád minden előnyét biztosítja az olyan befogórendszerek létrehozásához, amelyekhez nincs szükség bonyolult rögzítőelemekre.

ZEISS CARFIT lite

Előnyök dióhéjban

A ZEISS CARFIT lite kifejlesztésével a ZEISS számos ügyfél kérését teljesítette: egy olyan egyszerű és hatékony alkatrészrögzítő rendszerre volt szükségük, amely jól illeszkedik az optikai mérésekhez. Egyszerűsített és szabványosított moduláris rendszer-architektúrájának köszönhetően a ZEISS CARFIT lite lehetővé teszi a kis és közepes méretű alkatrészek testreszabott rögzítőelemeinek gyorsabb összeállítását az optikai ellenőrzések során. E nagy gépjárműgyártók által már letesztelt megoldás kifejlesztésével a ZEISS olyan rendszerrel bővítette portfólióját, amely jelentős költségmegtakarítást tesz lehetővé.

  • Illesztéstechnika
  • 100%-os szabványosítás > az elemek 95%-a újrafelhasználható
  • Rövidebb összeszerelési idők > gyorsabb teljesítés alacsonyabb áron

Optimalizált csatlakoztató elemek kedvezőbb áron

A ZEISS CARFIT lite használatával a felhasználók felére csökkenthetik a rögzítőrendszerek összeszereléhez szükséges időt. Ezt a nagyobb sebességet a rövidebb teljesítési idő és az alacsonyabb költségek is tükrözik. A speciális csatlakoztatási megoldások növelik a hatékonyságot. Sőt, az egyes részek rögzítéséhez sokkal kevesebb csavar szükséges. Ez megkönnyíti a kezelők munkáját és felgyorsítja a rögzítőelemek összeszerelését.

Szabványosítás a többszöri felhasználás céljából

A moduláris, szabványosított rendszer-architektúrának köszönhetően a már összeállított elemek különösebb nehézségek nélkül újra felhasználhatóak. Ez az újrafelhasználás nem csak környezetbarát, hanem költségcsökkentő hatású is. A ZEISS CARFIT lite továbbá más ZEISS rendszerekkel is kompatibilis, így az ügyfelek kombinálhatják az új alkatrészeket a régiekkel.

Kevesebb alkatrész – alacsonyabb költség

Az optikai mérések során nincs szükség komplex rögzítőelemekre. Egy egyszerű beállítással biztosítható, hogy az alkatrészek a helyükön maradjanak. A ZEISS CARFIT lite lehetővé teszi, hogy ez a rögzítőrendszer csupán néhány alkatrészből összeállítható legyen. Mivel ehhez a rendszerhez külső szabályozóeszközt fejlesztettek ki, nincs szükség minden egyes befogási ponton újabb 3D elemek hozzáadására a rögzítőelemek beállításakor kialakuló deviációk kompenzálása céljából. Így anélkül biztosítható a szükséges plusz/mínusz 0,05 mm-es pontosság, hogy az ügyfeleknek további alkatrészekért kellene fizetnie.

Download more information

ZEISS CARFIT lite Flyer, EN

ZEISS CARFIT lite Flyer, EN
oldal(ak): 4
file méret: 315 kB