3D-s röntgenmérések a minőségbiztosításban ZEISS METROTOM

Prospektusok letöltése vagy igénylése

Lépjen kapcsolatba velünk

Ipari komputertomográfiai megoldások a ZEISS METROTOM-mal

A ZEISS ipari komputertomográf-rendszerével egyetlen röntgen szkenneléssel végezheti el megfelelően a mérési és ellenőrzési feladatokat. A szabványos megfelelőségi vizsgálat, a precíz tervezés és az összetett kalibrálási folyamat biztosítja a rendszer nyomonkövethetőségét. A lineaáris vezetőpályák és a forgatható asztal pontossága megfelel az ügyfelek legmagasabb igényeinek is.  

Végezzen egyszerű méréseket a ZEISS METROTOM-mal

Metrology inspection of a light metal component

Metrology inspection of a light metal component

Teljes alkatrészek mérése és ellenőrzése

A ZEISS METROTOM a műanyagból és könnyűfémből készült komplett alkatrészek mérésére és ellenőrzésére szolgáló ipari komputertomográf. Hagyományos méréstechnológiával a rejtett részleteket csak az alkatrész időigényes roncsolása után lehet ellenőrizni.

Measurement of a base plug.

Measurement of a base plug.

Mérjen számos jellemzőt egyszerűen és pontosan

A ZEISS METROTOM komputertomográf-rendszerrel egyetlen mérésfutással számos alkatrészjellemző vizsgálható. A mérési eredmények pontosak és nyomonkövethetőek. A kontakt mérési módszerekkel ellentétben a ZEISS METROTOM jelentősen gyorsabban rögzít számos mérési pontot.

ZEISS CT visualization and evaluation software

ZEISS CT visualization and evaluation software

A készülék egyszerű szoftvere intuitív módon kezelhető

A ZEISS METROTOM OS szoftveréről szóló rövid tréning elvégzését követően az operátor el tudja végezni az alkatrészek tomográfiai vizsgálatát, és meg tudja nézni az alkatrészek belsejét. A ZEISS CALYPSO segítségével kiértékelheti a CT adatait, a ZEISS PiWeb pedig gyorsan összefűzi azokat egy mérési jegyzőkönyvbe.