Az Ön igényeihez szabva

ZEISS ACCURA

A ZEISS ACCURA készülék felszereltség, szenzorok és szoftverek tekintetében számos különböző konfigurációval szabható pontosan az Ön igényeihez

Az időtálló portál mérőgép

A teljesítmény és a precizitás az Ön elsődleges prioritásai? A ZEISS ACCURA mérőgép sokféle konfigurációja révén az Ön igényeihez és költségvetéséhez illeszthető.

ZEISS ACCURA

Jellemzők

A moduláris kialakítás időtállóvá teszi a rendszert: a ZEISS ACCURA módosítható a konfigurációval, a szenzorokkal és a szoftverekkel kapcsolatos változó igényeknek megfelelően.

Magas hőmérsétre tervezve

A ZEISS ACCURA portál burkolata habszigeteléses technológiával (Foam Insulating Technology), egy új típusú, magas teljesítményű szigetelési módszerrel készült. A burkolat minimális vastagság mellett maximális szigetelést biztosít. Ez lehetővé teszi a kezelő számára, hogy a mérőlabor hőmérsékletét 20 és 26 °C között tartsa.

Kis tömeg, nagyszerű dinamika

Az acélból és alumíniumból készült ZEISS ACCURA portál különösen szilárd, mégis karcsú. A hőstabilitás és az üzemi élettartam növelése érdekében az alumínium elemek ZEISS CARAT technológiával készült bevonattal rendelkeznek. A mozgó részek csökkentett tömege javítja a gép dinamikus merevségét.

Időtálló

Moduláris kialakításának köszönhetően a ZEISS ACCURA készen áll a jövő igényeinek kielégítésére. Teljesítménye az Ön gépekkel, szenzorokkal és szoftverekkel kapcsolatos igényeinek növekedésével együtt növekszik.

A taktilis és optikai szenzorokhoz, valamint szkenneléshez való kialakítás azonnal multiszenzor-kompatibilissé teszi a ZEISS ACCURA-t.

Karbantartásbarát kialakítás

A portál összes burkolatlemeze néhány lépésben eltávolítható és újra felszerelhető. Ezáltal csökken a karbantartáshoz szükséges idő, és növekszik a gép rendelkezésre állási ideje.

Opcionális dinamikus csomag

A dinamikus csomag nagysebességű mérőgéppé változtatja a ZEISS ACCURA-t. Maximálisan 800 mm/s mozgatási sebességet tesz lehetővé. A nagy sebesség következtében a gép mérési területe munkavédelmi szempontból további védelmet igényel.

A gépet körülvevő védőzónát lézerszkennerek figyelik. Amennyiben bárki belép a biztonsági zónába, a ZEISS ACCURA azonnal lelassul. A nagy sebességű mérési folyamatok a zóna felszabadítását követően automatikusan újraindulnak. Ez a biztonsági technológia a dinamikus csomag integráns része.

A ZEISS ACCURA készülék felszereltség, szenzorok és szoftverek tekintetében számos különböző konfigurációval szabható pontosan az Ön igényeihez

VAST navigator

A ZEISS ACCURA standard verzióját VAST navigator technológiával szállítjuk a még gyorsabb kalibrálás, megközelítés és szkennelés, valamint a magasabb szintű precizitás biztosítása érdekében.

Pontosság még a sarkokban is

A ZEISS ACCURA mérőgép mindegyik méretvariációja maximalizált mérési tartománnyal rendelkezik. Ez biztosítja a pontosságot még a sarkokban is.

Minőségbiztosítás a ZEISS ACCURA-val

Doppelmayr/Garaventa Group

E különösen pontos mérőgép példáján keresztül azt is szeretnénk tudatosítani csapatuk tagjaiban, hogy a minőség tekintetében mindig 100%-os teljesítményre kell törekednünk.

Roland Schedler, Quality Assurance at Doppelmayr

A portál típusú mérőgép dióhéjban

Hőmérsékletfüggetlenség

 • Nagy teljesítményű szigetelés a portálon a maximális hatékonyság érdekében
 • CARAT vezetőpálya technológia a dinamika és a magas teljesítmény szolgálatában

Időtálló és minőségi

 • Nagyfokú rugalmasság a szenzor kiválasztásakor
 • Üvegkerámia mérőlécek a nagyfokú pontosság és a hőstabilitás érdekében
 • Légcsapágyak a hatékony gyorsulás és a teljesítmény érdekében

Ergonomikus munkavégzés

 • Ergonomikus munkavégzés
 • Érintőképernyős üzemeltetés
 • Tapintócserélő állvány
 • Vezeték nélküli kezelőpult

További kiegészítők

 • Forgóasztalok a mérési tartomány optimalizálásához
 • Pneumatikus rezgésszigetelés, mely feleslegessé teszi a költséges alap beszerzését
 • ZEISS AirSaver a működési költségek csökkentéséért

Download more information

EN_ZAS_Whitepaper

EN_ZAS_Whitepaper
oldal(ak): 5
file méret: 1378 kB

IQS Product Portfolio, EN

IQS Product Portfolio, EN
oldal(ak): 56
file méret: 3909 kB

ZEISS IQS Produkt Portfolio, DE

ZEISS IQS Produkt Portfolio, DE
oldal(ak): 56
file méret: 26768 kB