Exkluzív funkciók széles körű felhasználáshoz

ZEISS CARMET

A ZEISS CARMET egy gazdaságos, mindent felölelő csomag, mely semmi kívánnivalót nem hagy maga után, és minden ízében a ZEISS minőséget képviseli

Mértékadó megoldás a feladatok széles köréhez

A ZEISS CARMET egy gazdaságos, mindent felölelő csomag, mely semmi kívánnivalót nem hagy maga után és minden ízében ZEISS minőséget kínál.

ZEISS CARMET

Jellemzők

Padló szintű hozzáférés

A padlóba süllyesztett modellel a ZEISS CARMET minden oldalról szabad hozzáférést biztosít. Padló feletti verzió is elérhető, amely egy már meglévő alappal használható.

Biztonság

A ZEISS CARMET vízszintes karja mindkét oldalon helytakarékos ütközésvédelemmel van felszerelve, hogy az embereket és az anyagot megóvja a sérüléstől illetve kártól. A ZEISS gépeknél bevált dörzshajtás, mely akadály esetén egyszerűen átcsúszik, úgyszintén fokozza a biztonságot.

Lineáris, lineáriscsapágyas vezetékek

A ZEISS az összes tengelyt lineáris, lineáriscsapágyas vezetékekkel szereli fel, melyeket magasfokú merevség, zavartalan működés és alacsony karbantartási költség jellemez.

Integrált vezérlés

A ZEISS CARMET vezérlését a mérőgépbe beépített mozgó vezérlőegység látja el. Ez csökkenti az interfészek számát, felgyorsítja az üzembe helyezési folyamatot és csökkenti a rendszer helyigényét. A vezérlőegység burkolata egyben a kezelőpult tartójaként is szolgál.

A ZEISS CARMET beépített vezérlőegységének köszönhetően csökken az interfészek száma, a rendszer helyigénye, és felgyorsul az üzembe helyezési folyamat

Hőmérséklet stabilitás

Az összes, szerkezeti szempontból lényeges komponenshez a ZEISS következetesen acélt használ, ami lehetővé teszi az egyenletes, szabályozott hőtágulást. Ezen túlmenően a Z oszlop még F.I. technológiával is hőszigetelt. Az eredmény: A gép széles, 16-tól 24 °C-ig terjedő hőmérséklet tartományban használható a megszabott méréshibán belül.

Sőt, mi több: nincs szükség a gép hűtésére vagy hőmérséklet kompenzációra. Ezen felül a könnyű szigetelő burkolat gyorsan és egyszerűen eltávolítható a karbantartáshoz.

Precizitás és dinamika

A ZEISS CARMET Z oszlopa trapéz alakú. Széles alap biztosítja a maximális precizitáshoz szükséges stabilitást és merevséget. A felfelé keskenyedés súlymegtakarítást biztosít, amely a dinamika előnyére válik.

Eképpen a ZEISS CARMET kiváló kialakításban egyesíti a precizitást és dinamikát.

A ZEISS CARMET egy gazdaságos, mindent felölelő csomag, mely semmi kívánnivalót nem hagy maga után, és minden ízében a ZEISS minőséget képviseli

A ZEISS CARMET műszaki adatai

Mérési tartomány X/Y/Z

Hossz méréshiba E0 (μm)

40/16/25

35 + L/50 ≤ 80

50/16/25

35 + L/50 ≤ 80

60/16/25

35 + L/50 ≤ 80

70/16/25

35 + L/50 ≤ 80

Opciók és kiegészítők

  • Padló feletti gép
  • Vezeték nélküli kezelőpult
  • Forgatható vezérlőegység TFT monitorral, billentyűzettel, trackball egérrel és kezelőpult tartóval felszerelve a közvetlenül a mérési ponton történő programozáshoz
  • ZEISS FalconEye optikai szenzor rendszer