ACCURA 2000 portálmérőgép

ACCURA 2000 portálmérőgép

Az Ön igényeihez és költségvetéséhez illesztve

Az ACCURA 2000 platformos koncepciója lehetővé teszik a mérőgép igényekhez való illesztését. Az ACCURA 2000 az Ön felszereltség, szenzorok és szoftver iránti igényeinek változásával együtt változik. Az Ön előnyét szolgálja a vonzó ár és az alacsony életciklus költségek. Az ACCURA 2000 műszaki előnyei közé tartozik az innovatív szigetelési technológia, a rövid mozgatási utakat szolgáló új légcsapágyak és a magasabb termelékenység. A karbantartásbarát kialakítás maximális rendelkezésre állást biztosít.

ACCURA 2000

ACCURA 2000 portálmérőgép

ACCURA 2000 portálmérőgép

Hőmérsékletfüggetlenség az F.I. technológiának köszönhetően

 

Különösen a gyártásközeli mérési alkalmazások esetén kell figyelembe venni a hőmérséklet-ingadozásokat. Az új portál típusú ACCURA 2000 egy egyedülálló, magas teljesítményű szigetelési rendszerrel rendelkezik, mely biztosítja az üzemi működéshez szükséges precizitást.

 

Szabadon választható mérési hőmérséklet (20-26°C)

 

A mérőgépeket állandó hőmérséklet mellett kell működtetni. Az ACCURA 2000-rel Ön szabadon választhatja ki a mérési hőmérsékletet, ezáltal csökkentve a klimatizálási költségeket.

 

Maximális szenzor rugalmasság

 

A Carl Zeiss összes szenzora használható az ACCURA 2000-rel. A MASS multiszenzoros technológia lehetővé teszi az optikai és taktil szenzorok időt megtakarító cseréjét.

 

Performance Package navigator technológiával

 

Az ACCURA 2000 Performance Package csomagja tartalmazza a VAST navigator opciót, mely még pontosabb scanninget biztosít. A technológia maximális mozgatási és scanning sebességet eredményez, ezáltal minimálisra csökkentve az Ön értékes mérési idejét. A szükséges munkavédelmi technológia részeként felszerelhető lézer kapukkal úgyszintén rendelkezik csomagunk.

 

Opciók

 

  • VAST navigator
  • MASS multiszenzoros technológia
  • Körasztal a forgásszimmetrikus alkatrészek méréséhez
  • RST-T hőmérséklet szenzor
    aktív interfésszel