MMZ T asztalos portálmérőgépek

MMZ T asztalos portálmérőgépek

A méréstartomány és precizitás magával ragadó kombinációja. Ideális nagy fogaskerekekhez.

Maximum 14,8 m³ méréstartományával az MMZ T sorozat a Carl Zeiss portálmérőgépeinek legnagyobbja. Nagyméretű alkatrészek közvetlen üzemben történő kimagasló precizitású mérését teszi lehetővé. A nyitott kialakítás lehetővé teszi a daruval végzett alkatrész cserét. Egy ütközés elkerülésére a daru reteszelés alaptartozék.

MMZ T

MMZ T asztalos portálmérőgépek

MMZ T asztalos portálmérőgépek

Az MMZ T sorozat különösen robusztus. Görgős csapágyak teszik érzéketlenné a rendszert és biztosítanak jó vezeték tulajdonságokat. A hőmérséklet-érzéketlenség és a magas merevség az anyagok homogén keverékével és a FEM-optimalizált szerkezettel került megvalósításra. A kompakt kialakítás és a szabványos rezgésszigetelés a legtöbb esetben nehéz munkadarabok esetén is feleslegessé teszik az alapozás iránti igényt.

 

Az MMZ T számítógéppel segített pontossággal (CAA)-val ellátva, a magas pontossági szint minden mérőponton történő biztosítása érdekében. További fontos részletek: körkörös ütközésvédelem az oszlophoz és a mérőfejhez, hőmérséklet-kiegyenlítés a munkadarabhoz és mérőlécekhez.

 

VAST navigator technológia

 

Az MMZ T is a VAST gold aktív scanning mérőfejjel van felszerelve. Egy szoftver segítség automatikusan meghatározza a maximális mérési sebességet. A navigator technológia alaptartozékként növeli az eredmények minőségét és a mérési teljesítményt.

 

Opciók

 

  • "MASS" multiszenzoros technológia
  • Tapintótár és mérőfej rendszerek
  • Körasztal forgásszimmetrikus alkatrészek méréséhez
  • Dynalog vezérlőpult 12”-os TFT kijelzővel