Könnyedén rögzít olyan dolgokat, melyeket jobb érintetlenül hagyni ZEISS O-DETECT
ZEISS O-DETECT multiszenzoros mérőgép

Belépés az optikai méréstechnika világába

ZEISS O-DETECT

Intuitív üzemelés, minőségi kamera és rugalmas megvilágítás a pontos méréshez, egy szempillantás alatt. Számos munkadarabhoz alkalmas, de főleg azokhoz, melyeket jobb érintetlenül hagyni. Fedezze fel az optikai méréstechnika új generációját: itt a ZEISS O-DETECT.

Előnyök az Ön számára:
  • Kitűnő optika
  • Sokoldalú és könnyen frissíthető
  • Egyszerű alkatrész-navigálás és megjelenítés
  • Stabil pontosság
  • Intuitív és felhasználóbarát szoftver
  • Szakszerű és hasznos jelentések
Jellemzők
Kitűnő optika

A ZEISS Digital Zoom nagy látómezőt biztosít magas felbontásban; így növeli a hatékonyságot, és még részletesebben rögzít. Egy 5 megapixeles kamera rögzíti a csúcsminőségű képeket, melyekből a ZEISS adatfeldolgozási technológiája pontos mérési eredményeket készít.

Sokoldalú és könnyen frissíthető

Az új cserélhető platform segítségével gyorsan változtathatók a különféle alkalmazásokra alkalmas felső megvilágítási opciók, szervizbeavatkozás szükségessége nélkül.

Stabil pontosság

Az ISO-10360 szabványnak megfelelően MPE E(3D)-re kalibrált ZEISS O-DETECT garantált megbízhatósága és globális kompatibilitása mellett pontos 2D és 3D tartományi adatokat készít, melyek nagy értéknek számítanak a magas szintű megfelelőséget igénylő piacokon.

Egyszerű alkatrész-navigálás és megjelenítés

Az integrált 5 megapixeles pásztázó színes kamera gyorsabban megtalálja az alkatrészt a mérések elkezdéséhez. A szoftvervezérlésnek köszönhetően kevésbé szükséges a joystick használata.

Szakszerű és hasznos jelentések

A ZEISS PiWeb reporting plus a mérési adatok egy kattintással elérhető dokumentációját és megjelenítését teszi lehetővé, így hasznos betekintést nyerhet az alkatrészek és a folyamatok állapotába.

Intuitív és felhasználóbarát szoftver

A kifejezetten a felhasználóra összpontosított ZEISS ZAPHIRE mindössze 2 nap képzést követően üzemeltethető. A termelékenység elősegítéséhez a szoftver számos automatizált funkcióval is bír.

Csúcsminőségű kamera a belépő szinten

A ZEISS O-DETECT kulcsfontosságú eleme a csúcsminőségű kamera. A kifinomult szoftvernek és az új autofókusz funkciónak köszönhetően a kamera által rögzített képekből pontos mérési eredmények készülnek.

Gyors, pontos és intuitív, a pásztázó kamerának köszönhetően

A ZEISS O-DETECT egy másik alapvető alkotóeleme vezető a maga kategóriájában: egy integrált 5 megapixeles érzékelővel ellátott pásztázó kamera. Ez a berendezés felhasználói beavatkozás nélkül, automatikusan azonosítja a mérni kívánt alkatrészt. Ezzel időt takarít meg és egyben a gép termelékenysége is nő. A többi alkalmazáshoz hasonlóan ezt a gépet is egy nagyon egyszerű és intuitív kezelőfelület jellemzi.

Jobb-e Önnél a ZEISS O-DETECT?

A lenti játékban a munkadarab navigálásához kattintson a képkereső jobb alsó részén lévő körre és tartsa lenyomva.
Gyorsabb-e Önnél a ZEISS O-DETECT pásztázó kamerája?

Kék és fehér LED felső megvilágítás

A csúcsminőségű megvilágítás kulcsfontosságú a pontos mérési eredményekhez. A sokoldalú és könnyen cserélhető ZEISS O-DETECT felső megvilágítás a legjobb körülményeket biztosítja ehhez. A felső megvilágítás a felhasználó által megadott beállítások szerint automatikusan működik.

Könnyen cserélhető

Megvilágítási lehetőségek minden munkafeladathoz

A ZEISS O-DETECT különböző megvilágítási lehetőségeket nyújt bármilyen kihíváshoz, amely a munkadarabok mérése során felléphet. Körfény az általános felső megvilágításhoz, továbbá fényes munkadarabok megvilágítására alkalmas opciók, illetve optimalizált megvilágítás a kihívást jelentő élekhez.

Hátsó megvilágítás

Koaxiális megvilágítás

Felső megvilágítás

Könnyen használható és programozható: a ZEISS ZAPHIRE szoftver

A ZEISS ZAPHIRE egy teljes egészében 3D szoftvercsomag, melynek munkafolyamatait bárki könnyedén elsajátíthatja mindössze 2 nap képzéssel. A színes pásztázó kamerával karöltve a ZEISS O-DETECT-be integrált ZEISS ZAPHIRE segítségével az olyan munkafeladatok, mint például az alkatrész-navigálás, sokkal ergonomikusabbak és intuitívabbak.

A ZEISS O-DETECT műszaki adatai

Kamera

 

ZEISS INVENTA D1

Mérési tartomány

 

300x200x200 mm3

Látómező

 

8,4x7,0 mm2

MPE(E) hosszmérési hiba

2D-ben

1,9µm+L/150 µm

3D-ben

2,4µm+L/150 µm

Szoftver

 

ZEISS ZAPHIRE

Download more information

ZEISS O-DETECT Flyer CN

ZEISS O-DETECT Flyer CN
oldal(ak): 4
file méret: 1053 kB

ZEISS O-DETECT Flyer, DE

ZEISS O-DETECT Flyer, DE
oldal(ak): 3
file méret: 1849 kB

ZEISS O-DETECT Flyer, EN

ZEISS O-DETECT Flyer, EN
oldal(ak): 3
file méret: 2030 kB

ZEISS O-DETECT One-page Overview Digital Flyer, DE

ZEISS O-DETECT One-page Overview Digital Flyer, DE
oldal(ak): 1
file méret: 270 kB

ZEISS O-DETECT One-page Overview Digital Flyer, EN

ZEISS O-DETECT One-page Overview Digital Flyer, EN
oldal(ak): 1
file méret: 187 kB