Inline folyamatszabályozás ipari komputertomográffal ZEISS VoluMax

Információk letöltése vagy igénylése

Lépjen kapcsolatba velünk

Nagy termelési kapacitású komputertomográfiai ellenőrzés

A ZEISS VoluMax CT-rendszereket olyan környezetre terveztük, ahol sok alkatrészt kell ellenőrizni rövid idő alatt. A ZEISS az adott ellenőrzésnek megfelelően alakítja ki a készüléket és a szoftvert. A ZEISS VoluMax kézi és automata betöltésre is beállítható. 

CT-rendszer: Mérjen a gyártásban a ZEISS VoluMax-szal

Végezze a vizsgálatokat közvetlenül a gyártásban

A ZEISS inline CT-készülékek 100%-ban elvégzik az összes vizsgálatot a gyártás során a futószalagon készült műanyag és könnyűfém alkatrészeken – még kemény gyártási környezetben is. A használhatatlan alkatrészek kiszűréséhez automatikusan jó/rossz minősítést adnak. Számos termékjellemző rögzíthető és menthető a széria CT-vizsgálat során.

Analysis of a medical housing made of metal for cavities

Analysis of a medical housing made of metal for cavities

Mérési projektekben szerzett jelentős tapasztalat

Már számos projektben végezték műanyag, fém és kompozit alkatrészek CT-vizsgálatát a ZEISS VoluMax rendszerrel. Például: ZEISS VoluMax CT-készülékek vizsgálták már műanyag alkatrészek méretstabilitását, kerestek már hengerfejeken zárványokat és homokszórásból visszamaradt felesleget és ellenőrizték légzsákok helyes összeszerelését is. A ZEISS VoluMax CT-megoldások gyártósorba építve 100%-os ellenőrzésre vagy a sor mellé telepítve nagy mennyiségű véletlenszerűen kiválasztott minta vizsgálatára is alkalmazhatók.

Pores in a plug.

Pores in a plug.

Váltsa le a többszöri ellenőrzést egyetlen szkenneléssel

A 3D tomográfia fontos előnye, hogy helyettesíti a többszöri, összetett ellenőrzéseket. Méretbeli eltérések, szakadások, zárványok és bármilyen elváltozás egyetlen szkenneléssel ellenőrizhető. Néhány másodperces ciklusidők is lehetségesek. További előny, hogy az eredményeket automatikusan dokumentálja a ZEISS VoluMax.

ZEISS CT visualization and evaluation software.

ZEISS CT visualization and evaluation software.

ZEISS CT szoftver: Az adatgenerálástól a folyamatmonitorozásig

A ZEISS szoftverrel együtt a ZEISS VoluMax-ot hatékonyan, a benne lévő potenciált teljesen kiaknázva használhatja. A ZEISS METROTOM OS felhasználói felületét úgy egyszerűsítettük le, hogy a gyártásban résztvevő betanított személyzet könnyen és biztonságosan tudja működtetni a CT-rendszert. A ZEISS CALYPSO és a ZEISS CT megjelenítési szoftver lehetőséget biztosít a CT-adatok metrológiai kiértékelésére. Az eredmények további feldolgozásához nyújt segítséget a ZEISS PiWeb minőségügyi adatkezelő rendszer.