CSC

Maximális dinamika és pontosság

Magasabb teljesítmény, gyorsabb és pontosabb - a CSC szenzor új alapot képez a fokozatmentesen forgatható fejekhez, melynek következtében ideális az összetett autókarosszéria alkatrészek nagy darabszámban történő mérésénel az összes követelmény teljesítéséhez.

CSC

Termékáttekintés

Az optikai és taktil szenzorokat optimálisan kell elhelyezni az összetett autókarosszéria alkatrészek nagy darabszámban történő méréséhez, annak érdekében, hogy az alkatrész belsejének nehezen elérhető pontjai is lemérhetőek legyenek. Gyakran hosszú toldatokra van szükség. A CSC pontosan itt nyit meg új, eddig rendelkezésre nem állt lehetőségeket a maximális felbontással és pontossággal kombinált fokozatmentes forgathatóságának köszönhetően.

Az autókarosszéria gyártás folyamatainak optimális irányításához a mérési eredményeknek a lehető leggyorsabban rendelkezésre kell állniuk. A CSC magas dinamikája jelentősen lerövidíti a mérési időt - a biztonság feláldozása nélkül. A ZEISS saját biztonsági koncepciója lehetővé teszi ütközésvédelem beépítését a szenzorfelfogáshoz is a forgató már ismert ütközésvédelmén felül. Ez megbízhatóan megvédi a szenzort a sérülésektől az alkatrésszel való ütközés során.

A CSC másik előnye a teljesen áttervezett tapintócserélő. Az RDS forgatható egységéhez hasonlatosan a cserélő most teljesen passzív. Ezért többé nincsen szükség sűrített levegőre a mérőgépen, ami költségmegtakarítást jelent a felhasználó számára. A cserélőt szükség szerint lehet pozicionálni, mert elektromos csatlakozások nélkül is működik.