ZEISS FalconEye

Gyors és pontos elemzésekhez

Az autóiparban manapság egyre kevesebb idő áll rendelkezésre az új járműmodellek kifejlesztésére. Ez annyit tesz, hogy bevált megoldásokat kell kombinálni a legújabb technológiával. A ZEISS FalconEye használatával lehetőség nyílik ugyanazon technológia felhasználására, mint a ZEISS EagleEye navigator léptető forgatható mérőfejtartói esetében.

ZEISS FalconEye

Termékáttekintés

Az autóiparban számtalan elemet kell lemérni, így például furatokat, metszeteket, vagy menetes csavarokat, beleértve magukat a kész járműveket. Új járművek esetében az alkatrészeket gyorsan és pontosan kell elemezni. A követelmények nagy kihívást jelentenek és a vizsgálatok eléggé időigényesek - különösen a sorozatvizsgálatok esetén.
A ZEISS FalconEye optikai szenzorrendszer, melyet a ZEISS EagleEye navigator technológiájának használatával építettek fel, teljesíti ezeket a kihívásokat és forgatható mérőfejtartókkal is használható.

A kívánt mérési eredmények gyors és egyszerű megszerzéséhez a szenzort optimálisan kell integrálni a teljes rendszerbe. Az RDS-CAA forgatható mérőfejtartó azért ideális, mert csak néhány pozíció kalibrálása szükséges, noha az összes szögbeállítás az alkalmazás rendelkezésére áll. Ez a mérési idők jelentős csökkentését teszi lehetővé.
Egy további kézi forgótengely kihasználásával a ZEISS FalconEye rendszer három szögbeállításban pozicionálható, nagyon pontos megismételhetőség mellett, ami a lézersugár alkatrészhez viszonyított beállítását teszi lehetővé. Íly módon a szenzor egy kiemelkedő rendszert bocsát a felhasználók rendelkezésére feladataik gyors és pontos végrehajtásához. Az új ZEISS FalconEye rendszer szintén optimálisan integrált a CALIGO szoftvercsomagba.