RST-P

Precizitás minden vizsgálati irányban

A műszaki jellemzők egyedülálló kombinációjának köszönhetően az RST-P kapcsoló rendszerű szenzor sokféle alkalmazást tesz lehetővé az összes vizsgálati irány kiemelkedő precizitása mellett.

Termékáttekintés

Ezt a szenzort a mérési adatok gyors és dinamikus felvétele jellemzi az egy pontos vizsgálaton keresztül, a tapintó hajlása és mechanikai hiszterézis nélkül.

 

Az RST-P duális elv szerint működik. Ez azt jelenti, hogy a tényleges vizsgáló impulzus a csomópont előtt található piezoelektronikus elemekből származik. A hárompontos felfüggesztés mechanikus csomópontként is szolgál, mely, megerősíti a tapintást és megvédi az RST-P-t a munkadarabbal fennálló érintkezés által okozott károktól és ütközésektől.

 

Ezen túlmenően a felfüggesztések és az irány által okozott hajlító erők nem befolyásolják a mérési eredményt: Az RST-P minden vizsgálati irányban azonos pontossággal működik. Nincs szükség különleges kalibrálásra ferde mérési feladatokhoz, vagy tapintásokhoz.

 

Az autó-, gépipar, szerszámgyártási és formakészítési iparágakban ez a szenzor jelenti a legjobb megoldást a prizmatikus alkatrészeken végzett lineáris mérésekhez vagy bármely felületet érintő gyors pontsorozatok felvételéhez.