VAST gold

Garantált csúcsteljesítmény scanningben

Az aktív scanning szenzor jobb dinamikát kínál a csökkentett mozgó tömegekből és az optimalizált csatlakozásokból eredő nagyobb merevségnek köszönhetően.

Termékáttekintés

A VAST gold ideálisan alkalmas szenzor a taktil scanninghez és egypontos mérésekhez maximálisan 800 mm hosszú és 600 g tömegű tapintók használata mellett. A VAST gold-dal aszimmetrikus tapintó konfigurációk is használhatók.

 

A VAST gold a magas scanning sebesség mellet a navigator technológiáról is ismert. A beépített ütközésvédelemnek köszönhetően a VAST gold nagyon robusztus. A dinamikus csillapítás folyamatos működést tesz lehetővé. A tapintóerő hozzáilleszthető a tapintó geometriájához és a munkadarab anyagához, és mindig állandó értékű - 50 és 1000 millinewton között programozható.

 

Különösen a navigator technológiával történő kombináció esetén - a Carl Zeiss objektumorientált CALYPSO szoftvere automatikusan generálja a mérési stratégiákat - a VAST gold jelentősen megnöveli a mérési teljesítményt és a termelékenységet. A Performance Package-ben megtalálható FlyScan és QuickChange technológiák maximális termelékenységet biztosítanak. A FlyScan rövid mozgási útja akár 40%-os időmegtakarítást is eredményezhet. A QuickChange funkció akár 60%-kal is felgyorsítja a mérő tapintók automatikus cseréjét.