Szoftver optikai 3D-s mérőrendszerekhez

ZEISS colin3D

Információk letöltése vagy igénylése

Lépjen kapcsolatba velünk

ZEISS colin3D

Highlights

  • Tökéletesen illeszkedik a ZEISS Optotechnik optikai 3D-s mérőrendszereihez
  • Gyors háromszögháló számítás
  • Felületi összehasonlítás jegyzőkönyv funkcióval
  • Intuitív hálózatfeldolgozás
  • A kalibráció dokumentálása
  • A rendszerpontosság monitorozása
  • Magas minőségű mérési adatok automatikusan az intelligens minőségi kritériumok alapján  
Gyors háromszögháló számítás magas minőségű adatredukálás által

Gyors háromszögháló számítás magas minőségű adatredukálás által

Innovatív funkcionalitás

A ZEISS colin3D szoftver platformot úgy alakítottuk ki, hogy ideálisan kiegészítse a COMET, a COMET Photogrammetry és a T-SCAN mérőrendszereket. A program önállóan felismeri a különálló képek egybeolvasztásához (párosításához) az ideális stratégiát és egy teljesen átdolgozott, projektorientált felhasználói felületen keresztül vezeti el az ideális eredményhez. A CAD integrálásnak köszönhetően folyamatos visszajelzést kap az alkatrész még rögzítendő felületének területeiről.

Maximális teljesítmény

A 64-bites operációs rendszerekkel és kapcsolódó hardverekkel (mint például a grafikus kártyák és a több processzoros rendszerek) szerzett több évnyi tapasztalat alapján a ZEISS colin3D új algoritmusai maximális teljesítményt és adatminőséget érnek el.

Optimális felhasználói támogatás

A ZEISS T-SCAN rendszerének gyors és hatékony elhelyezéséért a mérési terület és a szkenner a ZEISS colin3D-ben is megjeleníthető, így egyszerűbb meghatározni a letapogató ideális helyzetét. A COMETrotary és a COMETdual rotary forgóasztalokat használó alkalmazásokhoz egyszerűen hozhat létre és végezhet el mérési programokat. A mérési sorozat minden egyedi mérésén minőségi ellenőrzés fut le, és szükség esetén automatikusan megismétlődik.

Egyszerű színeltérés alapú összehasonlítás

Egyszerű színeltérés alapú összehasonlítás

Adatelemző funkciók

Minőségbiztosítási alkalmazásokhoz a szkennelt adatok egyszerűen best fit módszer alapján hasonlíthatók össze a CAD-modell felületével. A ZEISS colin3D egyszerű színes hibamegjelenítést tartalmaz fix értékekkel és színátmenettel. Az eltérések precízebb elemzésének érdekében a felhasználó szükség szerint egyedi feliratokat helyezhet a felületre. A mérési eredmények dokumentálásához a jegyzőkönyvek egyszerűen elkészíthetők és kezelhetők.