Szabad formájú felületek precíz felvétele

A szabad formájú felületek feldolgozását szolgáló teljes program sok egyéb funkcióval

A HOLOS egy modulokból álló szoftvercsomag, mely a szabad formájú felületek mérését szolgálja A Geo és Digitize modulok ezen túlmenően a hagyományos geometriák vizsgálatát és a felületek, valamint görbék digitalizálását is lehetővé teszik.

Információk letöltése vagy igénylése


Lépjen kapcsolatba velünk

HOLOS

HOLOS Light

A HOLOS Light lehetővé teszi a görbék és egyszerűbb szabad formájú felületek mérését. A HOLOS Light a következőkre is alkalmas: előírt/mért összehasonlítás, műanyag, fém, vagy fa alkatrészek szabadfelületeinek szúrópróbaszerű, vagy egyedi mérése. A mérőprogramok gyorsan generálhatók a beolvasott CAD modellben a mérendő és referenciapontokra kattintással. A koordináta rendszer csupán 6 pont, monitoron történő megadásával történhet. A HOLOS Light a mérendő pontokhoz irányítja a felhasználót és grafikusan megjeleníti a mérést. A mérési eredmények közvetlenül a mérést követően megjelennek a munkadarab ábráján.

HOLOS Extended

A HOLOS Light funkcióin túlmenően a HOLOS Extended a komplex szabad formájú felületek vizsgálatát is lehetővé teszi. Mivel a szoftver nyílt rendszerként tervezett, a HOLOS Extended a VBScript funkciók használatával programozhatók és az automatizálási stratégiába integrálhatók. A HOLOS Extended az SPC értékeléshez szükséges mérési adatokat is rendelkezésre bocsátja. A HOLOS Extended-del végzett scanning extrém görbék és kontúrok esetén is nagy mennyiségű adatot biztosít. A HOLOS Extended köbözési funkciója lehetővé teszi több alkatrész metszéspontjainak összehasonlítását.

HOLOS Geo

A HOLOS Geo a hagyományos geometriák kézi és CNC-vel végzett mérését szolgáló funkciókat is tartalmaz. Például a hagyományos geometriák mérését is igénylő felhasználóknak többé nem kell a szükségesnél többet kínáló szoftvert használniuk. A HOLOS Geo praktikus megoldás a mintamérésekhez, pl. az öntött és kovácsolt alkatrészek, valamint furatok és referencia jelölések első vizsgálatához. A HOLOS Geo ezen túlmenően a referenciákkal végzett méréseket szolgáló funkciókat is tartalmaz. Különböző mérési stratégiák meghatározása és tárolása szintén fontos eleme a HOLOS Geometry-nak.

HOLOS Digitize

A HOLOS Digitize görbék és felületek digitalizálását szolgáló eszközt bocsát a felhasználók rendelkezésére. Lehetővé teszi egy modell gyors és kimagaslóan pontos digitalizálását, változásainak felvételét és a mintavételt. A tárolt pontfelhők további szerkesztés céljára közvetlenül különböző formátumokba konvertálhatók vagy szabad formájú felületek HOLOS-ban történő generálásához használhatók. Ez lehetővé teszi a felületek leírásainak azonnali ellenőrzését. Emellett a HOLOS Digitize közvetlen interfésszel rendelkezik a DIMENSION-höz, mely lehetővé teszi a Windows-ban történő adatcserét.

HOLOS CAD Converter opció

A HOLOS CAD Converter egy közvetlen CAD interfészt tartalmaz a CAD adatok konvertálásához, a HOLOS-ban és ACIS-alapú rendszerekben végzendő további feldolgozás céljára. A HOLOS CAD Converter aktuális verziója sokféle CAD formátumot támogat. Eredmény formátumként HOLOAS (.mod) és ACIS (.sat) állnak rendelkezésre.