Koordináta-mérő technológia kezelése intraneten keresztül

ZEISS Master Control Center

Információk letöltése vagy igénylése

Lépjen kapcsolatba velünk

ZEISS Master Control Center

Előnyök

  • Mérőgépek, szoftverek, jegyzőkönyvek és egyéb dokumentumok központi kezelése
  • Master Control Center koordinátaméréshez
  • Webalapú felhasználó- és hozzáféréskezelés
  • Világos felépítés
  • Könnyen használható
  • Indexalapú teljes szöveges keresés
  • Moduláris kialakítás

Központi tudásplatform koordinátaméréshez

A ZEISS Master Control Center a vállalati intraneten rendszerezi a mérőgépeket, mérőszoftvereket, jegyzőkönyveket és különböző formátumú dokumentumokat. Ez egy kimondottan koordinátaméréshez optimalizált kezelőrendszer és tudásportál. Biztosítja, hogy a központilag rendszerezett mérési információk elérhetők legyenek onnan, ahol szükség van rájuk. A műszaki hátteret a vállalati intraneten egy biztonságos szerver nyújtja webalapú felhasználó- és hozzáféréskezeléssel

Egyszerű működtetés és adminisztráció

Intuitív kezelésének és könnyű irányításának köszönhetően a ZEISS Master Control Center felhasználójának nincs szüksége képzésre vagy speciális tanfolyamokra. A tartalom világosan van felépítve, és könnyű megérteni. Bármikor személyre szabható és új fórumokkal, albumokkal és fájlokkal egészíthető ki. Az indexalapú teljes szöveges keresés lehetővé teszi a felhasználók számára a szükséges adatokhoz való gyors és egyszerű hozzáférést. A keresőfunkció minden dokumentumtípust vizsgál: PDF, Word, Excel, PowerPoint, Text fájlokat és egyebeket.

Moduláris kialakítás

Mivel a ZEISS Master Control Center moduláris kialakítású, a befektetés költsége könnyen tervezhető. A bevezetésük lépésenként végezhető, a speciális igényeknek megfelelően.