Egyszerű jegyzőkönyvkészítés

ZEISS PiWeb enterprise

Több üzem korlátlan számú rendszerének minőségi és folyamat adatait egyesíti. Egyszerű és független távoli hozzáférést nyújt a mérnök-, gyártás- és minőségmenedzserek számára. A ZEISS PiWeb enterprise páratlan vizualizációs képessége lehetőséget nyújt Önnek arra, hogy helyes, adat-vezérelt döntéseket hozzon.

Információk letöltése vagy igénylése

Lépjen kapcsolatba velünk

ZEISS PiWeb enterprise

Előnyök

A ZEISS PiWeb enterprise úgy lett megtervezve, hogy drámaian egyszerűsítse mérési adatai bemutatásának és elemzésének módját. A ZEISS PiWeb enterprise megtervezésénél legfőbb szempontjaink a teljesítmény, a rugalmasság valamint az egyszerű használat voltak. Mérési adatait nagy erejű grafikonok, statisztikai elemzések és értékelések jelenítik meg, lehetővé téve, hogy Ön könnyedén figyelemmel kísérhesse gyártási folyamatát.

Funkciók

Egyedien termékére szabott munkadarab-történetek létrehozása. A ZEISS PiWeb segítségével könnyedén készíthet gondosan kidolgozott, alapos jelentéseket, melyek egy dokumentumban egyesítik a különböző rendszerek különféle részeit és adatait.

Biztosítsa beruházásait a ZEISS PiWeb harmadik felek által szállított mérési rendszereihez illetve kézi mérőkészülékekhez nyújtott támogatásának kihasználása által. Nyílt forráskódú szoftver interfészek könnyítik meg a ZEISS PiWeb és az Ön egyedi alkalmazásainak integrációját.

Férjen adataihoz hozzá bármikor és bárhonnan a ZEISS PiWeb hatékony kliens-szerver (ügyfél-kiszolgáló) architektúrájával. Az egyszerű szerver kiépítés és konfiguráció a lehető legalacsonyabb informatikai költségekkel jár csupán, ezáltal is lehetővé téve, hogy Ön a termelési folyamatra koncentrálhasson.

Tegye adatait láthatóvá a sokféle beépített grafikon, ábra és táblázat használatával.

Előre meghatározott sablonok és minták könnyítik meg, hogy nekifogjon, s ezek egyben alapot nyújtanak minden további jelentés az Ön saját követelményeinek megfelelő kialakításához.

Dolgozzon adataival 3D-ben, a ZEISS PiWeb beépített CAD képességeinek kihasználásával. Az optimális teljesítmény még az optikai mérőrendszerek pontfelhő adathalmazának megtekintését és elemzését is lehetővé teszi - akár szabványos laptopról is.

Biztosítsa adatait a ZEISS PiWeb integrált felhasználó kezelés és titkosított hálózati kapcsolat használatával.

Enterprise funkciók

Kiterjedt statisztikai értékelések A ZEISS PiWeb enterprise saját nagy erejű és maximálisan optimalizált statisztikai motorja alapkivitel, ezáltal az Ön mérési eredményeinek minden szempontból való elemzését lehetővé téve.

Automatizált adatösszesítés. A ZEISS PiWeb enterprise képes a leggyakoribb statisztikai paraméterek, mint pl. az átlag vagy a folyamatok minőség-képesség indexének előkalkulációjára. A szerver oldali előkalkuláció ideáig soha nem látott teljesítménnyel teszi lehetővé hosszú időszakok méréseinek megtekintését.

Automatizált adatpurgálás. A ZEISS PiWeb enterprise automatikusan törli az elévült méréseket, így például az inline mérésrendszerek méréseit.

Lebegő szoftverlicencek A ZEISS PiWeb enterprise nagyszámú felhasználóhoz ideális, rugalmas lebegő szoftverlicenc modellel rendelkezik.

Egyszeri bejelentkezés. A ZEISS PiWeb enterprise aktív címjegyzék szinkron használatával biztonságosan férhet hozzá valamennyi méréséhez mindössze Windows bejelentkezéssel - további jelszavakra nincs szükség.

E-mail értesítések és státusz jelentések. Naprakész tud maradni a szerver egészségi állapotát, a munkadarab változásokat valamint a jellemzőket és a méréseket illetően. Vállalati szintű adatbázis támogatás. A legjobb skálázhatóság érdekében futtassa a ZEISS PiWeb enterprise-t vagy Microsoft SQL Server-en vagy Oracle adatbázis-kezelőn.