Az ellenőrzés adatkezelése

ZEISS PiWeb Module Planner

A Planner lehetővé teszi az ellenőrzési tervek, tűrések és mért adatok központi kezelését. Könnyű és gyors adatgyűjtés a különböző mérési rendszerekből és a legfrissebb mérések azonnal elérhetőek a további ZEISS PiWeb alkalmazások számára. Az integrált CAD nézet nagyszerű áttekintést nyújt Önnek valamennyi mérési pont és jellemző tekintetében.

Információk letöltése vagy igénylése

Lépjen kapcsolatba velünk

Planner

  • Jellemző változások követése és dokumentációja
  • Mérések jóváhagyása és blokkolása
  • Biztonsági eszközök és felhasználók kezelése
  • Mérési adatok kézi  importálása sokféle különböző rendszerből

Jellemzők és mérési adatok kezelése

A Planner-rel Ön a ZEISS PiWeb modulszerverén tárolt valamennyi munkadarabot, jellemzőt és mért adatot bármikor és bárhonnan kezelni tudja. Gondosan kidolgozott, összetett csoportosítási, szűrési és keresési lehetőségek könnyítik meg az fontos bejegyzések gyors megtalálását és szerkesztését.

Az integrált CAD nézet a jellemzőket a hozzájuk tartozó alkatrészen mutatja.

Automatizált feladatok

Az automatikus e-mailek áttekintést nyújthatnak Önnek az ellenőrzési terv változásairól, vagy összegzik az új méréseket.

A már elévült mérések - mint például nagy mennyiségű gyártásközi mérések adatai - meghatározott időközönként automatikusan törölhetőek.

Az ismétlődő mérés-összesítési feladatok hosszú időtartamok adatainak értékelését teszik lehetővé az optimális teljesítmény megőrzése mellett. A napi, heti és havi szinten előkalkulált értékek sokkal átláthatóbbá és azonnal hozzáférhetővé teszik a minőségirányítási kimutatásokat.

Felhasználók kezelése

A Planner-rel az adathozzáférés a munkatársak specifikus felelősségi körére szabható. Továbbá, a ZEISS PiWeb támogatja a „Windows Single Sign-On” egyszeri bejelentkezést. Ez pedig azt jelenti, hogy a ZEISS PiWeb alkalmazások automatikusan felismerik, hogy Ön a Windows felhasználói fiókját használja - s eképpen további jelszóra nincs szükség.