Egyszerű jegyzőkönyvkészítés

ZEISS PiWeb sbs

A ZEISS PiWeb sbs a különböző rendszerek minőségi és folyamat adatait grafikus munkadarab kiértékelésekben, SPC (statisztikai folyamatszabályozás) grafikonokban, valamint minőségbiztosítási dokumentációkban összegzi.

Információk letöltése vagy igénylése

Lépjen kapcsolatba velünk

ZEISS PiWeb sbs

Előnyök

A ZEISS PiWeb sbs úgy lett megtervezve, hogy lényegesen egyszerűsítse a mérési adatainak prezentálását és elemzését. A ZEISS PiWeb sbs megtervezésénél legfőbb szempontok a teljesítmény, a rugalmasság, valamint az egyszerű használat voltak. Mérési adatait kiváló grafikonok, statisztikai elemzések és értékelések jelenítik meg, lehetővé téve, hogy Ön könnyedén figyelemmel kísérhesse gyártási folyamatát.

PiWeb funkciók

Egyedien termékére szabott munkadarab leírás létrehozása. A ZEISS PiWeb segítségével könnyedén készíthet gondosan kidolgozott, alapos jelentéseket, melyek különböző alkatrészeket és más mérési rendszerből származó adatokat egyesítenek egy dokumentumban.

Használja a ZEISS PiWeb terméket egy más gyártótól származó mérőeszközhöz vagy akár manuális etalonokhoz. Nyílt forráskódú szoftver interfészek megkönnyítik a ZEISS PiWeb integrációját az Ön megszokott folyamatába.

Lehetőséget biztosít adatainak elérésére bármikor, bárhonnan a ZEISS Piweb megbízható kliens szerverének segítségével. Az egyszerű szerver telepítés és konfigurálás nagyban lecsökkenti az IT költséget, ezáltal is lehetővé téve, hogy Ön a termelési folyamatokra koncentrálhasson.

Tegye adatait láthatóvá a sokféle beépített grafikon, ábra és táblázat használatával.

Előre létrehozott sablonok és minták könnyítik meg az első jegyzőkönyvek elkészítését, s ezek egyben segítséget nyújtanak az Ön igényeinek megfelelő jelentés kialakításához.

Dolgozzon adataival 3D-ben, a ZEISS PiWeb beépített CAD képességeinek kihasználásával. Az optimális teljesítmény még az optikai mérőgépek pontfelhő adathalmazának megtekintését és elemzését is lehetővé teszi szabványos laptopról is.

Tároljon akár 10GB adatot is - mely hozzávetőlegesen mintegy 400 ezer mérés, 2,5 millió jellemző, több mint 100 millió mért értékkel.

Védje adatait a ZEISS PiWeb integrált felhasználó kezelésével és titkosított hálózati kapcsolataival.