Nagy teljesítményű feldolgozó felület

ZEISS PiWeb Modul Szerver

A szervert optimális teljesítményre terveztük. Minden mérési adat, kép és értékelés bármikor és bárhonnan elérhető. A nagy körültekintéssel megalkotott felhasználói interfésznek köszönhetően új szervere minden eddiginél könnyebben, pillanatok alatt működésre kész.

Információk letöltése vagy igénylése

Lépjen kapcsolatba velünk

Server

  • Egyszerű konfigurálás - nincs szükség külön informatikai osztályra
  • Optimális adatbiztonság a titkosított adatátvitelnek köszönhetően
  • Mérési eredmények, alakdiagrammok, képek és CAD adatok tárolása
  • E-mail értesítések
  • Automatizált adatösszesítés
  • Adathozzáférés biztosítása a harmadik féltől származó szoftverekhez a nyílt forrású interfésznek köszönhetően

Könnyű konfigurálás

A konfiguráláshoz tartozó útmutató segítséget nyújt Önnek szervere optimális beállításában. Az új szerver pár kattintás után máris működésre kész és automatikusan felismerhető a kliensek számára.

E-mail figyelmeztetés

A PiWeb szerver e-mail értesítései által Ön naprakész marad a mérési terveket és azok változásait illetően. Az automatikus hibajelentés és állapotkimutatások segítségével a felügyeleti szerver elérése ugyanilyen egyszerű.

Automatizált adatösszesítés

Az optimális teljesítmény eléréséhez a szerver a nagy mennyiségű adatok feldolgozásakor - mint pl. gyártásközi mérések vagy karosszéria megoldások - előkalkulálják a statisztikai értékeket. Ez azt jelenti, hogy a középértékek, cp és cpk képességindexei hosszasan futtatott számítások nélkül azonnal rendelkezésre állnak.

Mérési eredmények, képek és CAD adatok tárolása

A PiWeb szerver különböző mérési adattípusokat támogat, annak érdekében, hogy az összegyűjtött adatokból a lehető legtöbb értékes eredmény kiértékelésre kerülhessen:

Tulajdonság-jelző jellemzők olyan értékekkel, mint pl. a jó / rossz. Az optikai mérési módszerek által nyert képek mint mérési adatok. Az ipari komputertomográfiás mérések által nyert 3D-s pontfelhő, adathalmaz.