Jusson el egyszerűen a rajztól a mérésig ZEISS CALYPSO

A ZEISS CALYPSO segítségével a normál geometriai elemeket könnyen, gyorsan és megbízhatóan mérheti. A programozáshoz csak a szükséges jellemzőre kell kattintania. Ha a ZEISS mérőgépeit és szenzorait használja, egy forrásból juthat hozzá nagy teljesítményű rendszerhez. Számos opciójának köszönhetően a ZEISS CALYPSO a speciális igényeknek megfelelő eszközöket biztosítja.

Normál geometriára összpontosító univerzális mérőszoftver

Előnyök

  • Automatikus mozgási útvonalak
  • Automatikus, hatékony mérésfutás szükségtelen elemek rögzítése nélkül
  • A ZEISS PiWeb reporting jegyzőkönyvkészítő részének köszönhetően professzionális és interaktív
  • I++ DME felület más gyártók mérőberendezéseinek irányításához
  • ZEISS CALYPSO PMI: mérési tervek automatikus létrehozása a CAD-modellben szereplő termék- és gyártási információk alapján

Dedikált megoldás

A rajz megmutatja, mely jellemzők mérése szükséges: méretek, pozíciótűrések és alakhibák. Más mérőprogramokkal szemben a ZEISS CALYPSO-ban ezek a jellemzők alkotják a programozás kiindulópontját is. A mérési terv elkészítése egyszerűen tanulható, célközpontú és hatékony.

A jellemzőkhöz szükséges geometriai elemeket, például köröket, vonalakat vagy síkokat a ZEISS CALYPSO külön kezeli. Azáltal, hogy a jellemzőket és az elemeket külön kezeli, a ZEISS CALYPSO rugalmasabb, gyorsabb és még inkább felhasználóbarát.

Rugalmasabb

  • Könnyen és kényelmesen készíthet mérési tervet, és olyan sorrendben, ahogy csak szeretné.
  • Egyszerűen változtathatja a mérési terv lefutásának sorrendjét.
  • Válassza ki az alkatrész rajz bármelyik elemét és a ZEISS CALYPSO azonnal automatikusan elvégzi a részleges mérést.
ZEISS CALYPSO PMI: Mérési tervek automatikus létrehozása
ZEISS CALYPSO PMI: Mérési tervek automatikus létrehozása

A ZEISS CALYPSO PMI segítségével automatikusan eljuthat a CAD-modelltől a mérési tervhez

Az alap ZEISS CALYPSO csomag tartalmazza az új ZEISS CALYPSO PMI funkciót. A PMI a Product Manufacturing Information rövidítése. A ZEISS CALYPSO PMI-vel a CAD-modellben szereplő termék- és gyártói információként tárolt méret, forma és pozíciótűrések automatikusan megjelennek a mérési tervben, ezzel jelentősen csökken a felhasználó feladatainak száma.

A ZEISS PiWeb reporting a csomagban

A ZEISS CALYPSO tartalmazza a ZEISS PiWeb reporting jegyzőkönyvkészítőt is. A jegyzőkönyvekhez talál sablonokat, de készíthet saját jegyzőkönyvet vagy létrehozhat új sablont is. A ZEISS PiWeb reporting plus opcióval a statisztikai funkció 10-ről 1000 mérésre növelhető. A ZEISS PiWeb sbs és a ZEISS PiWeb enterprise csomagok teljes rendszert biztosítanak a webalapú minőségügyi adatkezeléshez.

Informative measurement results with ZEISS PiWeb
Boxplot visualization in ZEISS PiWeb
See how other customers use this product: