ZEISS PiWeb cloud
ZEISS PiWeb cloud

Tárolja biztonságosan a mérési adatokat, és elemezze őket a helyszíntől függetlenül.

A ZEISS PiWeb cloud egy új, digitális megoldás a könnyű adatcsere érdekében, a célcsoportját pedig a méréstechnikusok, valamint a minőségügyi és gyártásvezetők alkotják. Kezelje és konfigurálja kényelmesen online ZEISS PiWeb-licenceinek és -adatbázisainak előfizetését.

Az előnyök:
  • Az adatok biztonságos tárolása, megjelenítése és kiértékelése bármilyen mérőeszközről
  • Minőségbiztosítási tudás helyfüggetlen hozzáférés révén
  • Skálázható és rugalmas megoldás alacsony beruházási kockázattal
  • Költségmegtakarítás a biztonságos IT-műveletekhez

A mért adatok könnyű megjelenítése és kiértékelése

A ZEISS PiWeb lehetővé teszi, hogy különböző mérőeszközök adatait megjelenítse és kiértékelje. A ZEISS PiWeb cloud segítségével a kliensek (monitor, planner, designer stb.) könnyen letölthető online, és azonnal használható helyileg.

Helyfüggetlen hozzáférés a mérési adataihoz

A mérési adataihoz való helyfüggetlen hozzáférés rendkívül megkönnyíti az ügyfeleivel és a beszállítóival való hálózatépítést, és közvetlenül megtekintheti a fontos minőségi funkciókat. A hozzáférési jogosultságokat szükség szerint beállíthatja.

Egyéni követelmények a tárhely és a licencek számára

A ZEISS PiWeb cloud szolgáltatásként nyújtott szoftver típusú megoldásával eltűnnek az adatbázis és a kiszolgáló kezdeti beszerzési költségei. A tárhely és a licencek rugalmasan módosítható konfigurációja lehetővé teszi az igényeinek megfelelő skálázást, ráadásul csökkenti a beruházási kockázatot.

Erőforrások és költségek megtakarítása

A ZEISS PiWeb cloud segítségével végre a legfontosabb feladatokra összpontosíthat, és elkerülheti a kiegészítő IT-költségeket. Élvezze a licencelési modell előnyeit, amelynek keretében a szoftvert tetszés szerinti számítógépre telepítheti, és ingyen használhatja a ZEISS PiWeb alkalmazást.

Ha különböző típusú, esetleg különböző helyszíneken lévő mérőeszközök adatait szeretné biztonságosan tárolni, vagy hálózatépítésbe kezdene az ügyfeleivel vagy a beszállítóival, a ZEISS PiWeb cloud a megoldás.
Ha különböző típusú, esetleg különböző helyszíneken lévő mérőeszközök adatait szeretné biztonságosan tárolni, vagy hálózatépítésbe kezdene az ügyfeleivel vagy a beszállítóival, a ZEISS PiWeb cloud a megoldás.