Védje saját és gyermeke
szemeit a digitális kijelzők
káros kék-ibolya fényétől!

ZEISS DuraVision BlueProtect

Védje saját és gyermeke
szemeit a digitális kijelzők
káros kék-ibolya fényétől!

ZEISS DuraVision BlueProtect

Ön is egyre több időt tölt digitális eszközei használatával? Tudta, hogy a digitális kijelzők kék fényt bocsátanak ki, amely káros hatással van szemeire? A ZEISS DuraVision BlueProtect rétege ennek a káros kék fénynek segít gyengíteni a hatását, ráadásul most az akció keretében, felár nélkül juthat hozzá!

A kék-ibolya fény

A kék-ibolya fényre egy meghatározott tartományban mindenkinek szüksége van, mivel hozzájárul a megfelelő melatonin termeléshez, amely a bioritmusunkat vagy másnéven a napi biológiai óránkat szabályozza és így felelős a jó közérzetünkért is. Viszont ezen tartomány alatt érkező kék fény rendkívül káros lehet, mivel károsíthatja a szemünket.

A kék-ibolya fény

A kék-ibolya fény egyrészt a természetes napfény része, másrészt a különböző digitális eszközök kijelzői és a LED-es világítás bocsátja ki.

A digitális eszközöket használók gyakran tapasztalják az alábbi panaszokat:

  • szemfáradság
  • szemirritáció
  • fejfájás
  • álmatlanság
  • homályos látás
  • vörös szem

Életünk egyre inkább digitálissá válik

Egyre több időt töltünk digitális készülékek, például TV, tabletek, okostelefonok és laptopok használatával. Napjaink modern, digitális világában nem csak életstílusunk, de vizuális szokásaink is megváltoztak.

Életünk egyre inkább digitálissá válik

A digitális eszközhasználat ma már mindennapos. Az emberi szervezetnek azonban mégis nagyon nehéz megbirkóznia ezzel az igazán természetellenesnek számító tevékenységgel. A digitális kijelzők által is kibocsátott kék-ibolya fény fokozza a szemet ért terhelést, mely korunk egyik legnagyobb vizuális kihívása.

ZEISS DuraVision® BlueProtect

A ZEISS a DuraVision® BlueProtect réteget a káros 390-440 nm közötti hullámhossz tartományban érkező kék fény gyengítésére fejlesztette ki. A BlueProtect réteg fontos jellemzője, hogy az ,,egészséges” kék fényt, amelyre szervezetünknek szüksége van a bioritmus megfelelő szabályozásához és egészségünk megóvásához, átengedi.

ZEISS DuraVision® BlueProtect

A DuraVision® BlueProtect a hatékony kékszűrő hatásán túl prémium minőséget képviselve biztosítja az alábbiakat is:

  • karcolódás elleni védelem
  • tükröződéscsökkentő-, vízlepergető-, szennyeződéstaszító, portaszító hatás
  • könnyű tisztíthatóság a Cleancoat technológiának köszönhetően.

A Duravision® BlueProtect réteget azoknak ajánljuk, akik sok időt töltenek digitális készülékek használatával akár munkájuk, akár tanulás vagy pihenés során és ezáltal magas kék fény sugárzásnak vannak kitéve. A BlueProtect réteg bármilyen színezetlen ZEISS lencséhez választható, legyen szó monofokális vagy progresszív lencséről.

Ajándék BlueProtect réteg

Kiemelt ajánlatunk keretében, ha gyártott ZEISS szemüveg-lencsét vásárol, felár nélkül kínáljuk hozzá a BlueProtect réteget. Ráadásul − progresszív lencsék vásárlása esetén – gyermeke részére ajándékba adunk egy pár dioptria nélküli lencsét BlueProtect réteggel ellátva.

Ajándék BlueProtect réteg

Az akció részletei:

Az ajándék DuraVision® BlueProtect réteget az alábbi ZEISS lencsékhez választható: 

minden gyártott, tehát nem raktári ZEISS lencse

Az ajándék pár, dioptria nélküli ZEISS lencsét BlueProtect réteggel az alábbi progresszív lencsék vásárlása esetén adjuk ajándékba:

ZEISS Progressive SmartLife Individual *
ZEISS Progressive SmartLife Superb *
ZEISS Progressive SmartLife Plus *
ZEISS Progressive Precision Individual2
ZEISS Progressive Precision Superb
ZEISS Progressive Precision Plus
ZEISS Progressive DriveSafe Individual
ZEISS Progressive DriveSafe

*országos bevezetés hamarosan

DuraVision® BlueProtect
A kampány további részletei Az ajánlat 2020. június 18-tól 2020. szeptember 30-ig érvényes.

A BlueProtect akció nem vonható össze az AdaptiveSun 1+1 akcióval. A garanciális feltételek a mindenkori érvényes ZEISS fogyasztói árlista ÁSZF szabályzata szerint értendők. Az ajándék készpénzre nem váltható. Az akciós szabályzatban szereplő feltételek változtatásnak jogát fenntartjuk.

Keressen ZEISS Optikust a Környékén