Pontos szemvizsgálat

2. Lépés: Az i.Profiler® megvizsgálja az Ön szemét, és kialakít egy egyedi profilt, figyelembe véve minden specifikus tulajdonságot, és egy optikai térképen tünteti fel azokat.

2007-ben a Carl Zeiss Vision bevezette a forradalmi i.Profiler®-t. Ez az áttörést hozó technológia lehetővé teszi az Ön szemének és annak tulajdonságainak részletes vizsgálatát, és egy optikai térkép kialakítását. Egyetlen szem sem teljesen kerek, és egyetlen szaruhártya sem teljesen sima. Ezen kívül: a mérés az Ön szemének kellemetlen előkészítése nélkül történik.

Természetesen a legtöbben tudjuk, hogy távol- vagy közellátók vagyunk-e, vagy hogy szenvedünk-e szemtengelyferdülésben. De van még valami, amit „magasabb rendű rendellenességnek” hívunk, a komplex fénytörési hibák, melyek minden emberi szem esetében egyediek. A szokásos fénytörés – az Ön receptjének felírásához elvégzett szubjektív szemvizsgálat – nem tudja feltárni ezeket a hibákat. Az i.Profiler®-nek és azoknak az adatoknak köszönhetően, amelyeket az Ön szemére vonatkozóan generál, az optikus valóban személyre szabott precíziós lencséket tud rendelni Önnek a Carl Zeiss Vision-től.

Ezek az adatok segítenek a szakértőknek olyan szemüvegeket gyártani, amelyek tiszta éjszakai szürkületi látást biztosítanak Önnek zavaró tükröződés vagy fényszóródás nélkül. Ön kitűnő kontrasztot és mélységélességet élvezhet. Végül, de nem utolsósorban egyszerűen tisztábban fog látni. A színek hirtelen gazdagabbnak tűnnek majd. És ebben nincs semmilyen varázslat. A hullámfront technológia alkalmazásával az optikus kialakítja az Ön személyes vizuális profilját. Az Ön személyes adatait a Carl Zeiss Vision dolgozza fel, és kifejezetten személyre szabott ZEISS precíziós lencsét alakít ki i.Scription®-el. Az i.Scription® egy egészen új élményt nyújt Önnek a látást tekintve.

 

Folytassa a 3. Lépéssel, a személyre szabott ZEISS lencse konfigurációval: Szubjektív szemvizsgálat