Tökéletes látást szeretne? Megtaláljuk Önnek a megfelelő precíziós lencsét

Jusson hozzá öt lépésben a saját személyre szabott ZEISS szemüveglencséjéhez

Szemünk a legfontosabb érzékszervünk. Kapu a világra, amely lehetővé teszi számunkra, hogy színeket, kontrasztokat, fényt és sötétséget lássunk, érzékeljünk és tapasztaljunk a közelben és a távolban. És mivel minden szem olyan egyedi, mint az ujjlenyomat, személyre szabott látásvizsgálatot igényel, melyet az Ön optometristája végez el.

A Carl Zeiss Vision személyre szabott precíziós lencséket gyárt, innovatív és szabadalmazott technikákat alkalmazva, hogy megfeleljen ezeknek a követelményeknek. Már bemutattuk ezeket a technológiákat, az i.Scription®-t és az i.Profiler®-t.

Most elvisszük Önt a következő szintre: engedje meg, hogy végigvezessük Önt az összes lépésen, és a jelentőségükön, hogy megtalálja a tökéletes és egyéni lencse konfigurációját, amely megfelel az Ön pontos igényeinek. Ennek érdekében az optometrista feltesz néhány személyes kérdést, miközben dönt az Ön új szemüvegéről. Ezért ne lepődjön meg. De mi történik pontosan az optometristánál?

A vizsgálat öt lépésből áll:

 1. Az Ön egyéni látásállapotával kezdődik
  Az optometristának mindent tudnia kell az Ön látási szokásairól és igényeiről. Olvasáshoz, vezetéshez, vagy munka közben van szüksége szemüvegre? Mindig van különbség.
 2. Pontos szemmérés
  A hullámfront technológia segít kialakítani az Ön szemének pontos szemprofilját.
 3. Szubjektív szemvizsgálat
  Az optometrista pontosan megméri és elemzi az Ön látásának a különböző aspektusait: látásélesség foka, térérzékelés, és a szemeinek az együttes működése.
 4. Pontos illesztés
  Az optometrista kiszámítja a lencsék pontos pozícióját az Ön szeme előtt.
 5. Az Ön személyes lencse megoldása
  Ennek a pontos egyéni vizsgálatnak az eredményei segítenek abban, hogy pontos áttekintést kapjunk arról, melyik személyre szabott ZEISS precíziós lencsék jelenthetik Önnek a megoldást.

Tudjon meg többet ebben a rövid bemutatóban.

Tudjon meg többet arról, hogyan juthat személyre szabott szemüveglencséhez mindössze öt lépésben! Kezdje az első lépéssel: Az Ön egyéni látásállapotának felmérése