A garantált minőséget a híres, lencsébe gravírozott „Z” betű jelzi.

ZEISS márkázott szemüveglencsék magas minőségben

Több mint 160 év alatt, a ZEISS neve eggyé vált a magas szintű optikai szakértelemmel a távcsövektől a mikroszkópokon át egészen az objektívekig. 1912 óta ez a szaktudás megjelenik minden egyes dioptriás szemüveglencsében, amely elhagyja a ZEISS gyáregységeit. Az állandó, a piacon úttörőnek számító újításaival a ZEISS az egyik vezető vállalatnak számít a szemüvegoptikai szektorban. Világszerte több mint 200 millió ember bízza látását nap mint nap a ZEISS szemüveglencsékre, ez a szám pedig másodpercről másodpercre növekszik. Azok, akik a ZEISS lencséket választják, a márkához társított minőség mellett teszik le voksukat.

A márka, amely bizalmat ébreszt

Az emberek és a látás elsődleges prioritásnak számítottak minden olyan innováció során, amelyet a Carl Zeiss Vision dobott piacra az elmúlt 100 év során a szemüveglencsék gyártásával kapcsolatban. A ZEISS szemüveglencséi minden szempontból a páciens egyéni igényeire vannak szabva, és azokat veszik figyelembe a tanácsadás, illesztés és gyártás során egyaránt.

Amennyiben Ön is a ZEISS lencséit választja, kompromisszumok nélküli maximális látásminőséget kap. A garantált minőséget a lencsébe gravírozott Z betű jelöli. A finom, apró, lézerrel gravírozott ZEISS jelzés, amely a ZEISS valamennyi lencséjén megtalálható, az optimális látási kényelmet tanúsítja. Ezt a fajta csúcsminőséget a ZEISS három kiváló technológia által éri el:

  • Nagyfokú alapanyag-tisztaság, a saját fejlesztésű szűrőtechnológiáknak köszönhetően
  • Prémium választék, a szigorú minőségellenőrzési intézkedéseknek köszönhetően
  • Optimális fényáteresztés, az innovatív tükröződéscsökkentő technológiáknak köszönhetően

Hogyan azonosíthatja a szemüveglencsébe gravírozott „Z” jelzést?

A garantált minőséget a híres, lencsébe gravírozott „Z” betű jelzi.

Emelje fel szemüvegét döntött helyzetben valamilyen fényforrás felé. A fény tükröződése által megjelenik a finom ZEISS lézerjelzés a lencse külső peremén. A lézeres gravírozás során olyan hullámhosszt használnak, amely csak halvány jelölést tesz lehetővé. Ennek eredményeképpen azok, akik a szemüvegviselőre pillantanak, láthatják a ZEISS minőségjelzést, az illető látását azonban az apró jelzés semmilyen formában nem korlátozza, vagy rontja.

Garantált elégedettség

A ZEISS márkájú lencsék mellé egy kiegészítő garancia is tartozik az első 3 hónap alatt. Amennyiben valamilyen oknál fogva nem elégedett a lencséjével, a Carl Zeiss Vision kicseréli azokat az illető optikusa által egy másik típusú ZEISS lencsére (változatlan dioptriában és illesztési adatokkal).

Több információ a témáról