A ZEISS márka

Tudta-e, hogy…

…a ZEISS optikai eszközök közreműködtek a Plútó bolygó felfedezésében is? A ZEISS blink komparátor bevezetése ehhez létfontosságú volt.
… a ZEISS optikai eszközök az emberi szemet egyszázad dioptriányi pontossággal tudják megmérni? Mindez az i.Scription® gyakorlati alkalmazásával vált lehetségessé!
…a vulkánokból üveg is folyhat? 2011-ben egy ZEISS elektronmikroszkóp segítségével felfedezték, hogy parányi vulkanikus üvegrészecskék találhatóak a hamurészecskék között.
...a ZEISS rendszeres ügyfélnek számít a szabadalmi hivatalban? Éves szinten hozzávetőlegesen 400 új találmányt jegyeztetünk be a szabadalmi hivatalnál!
... minden egyes másodpercben világszerte két ember dönt úgy, hogy ZEISS precíziós lencsét választ?
…a ZEISS optikai eszközök közreműködtek az Ön gépkocsijának gyártása során is? A különféle mérésekhez és elemzésekhez a gépkocsigyártók világszerte a ZEISS technológiáit használják.
…a ZEISS alkotta meg a világ első planetáriumát? Minderre 1923-ban került sor, az egyik ZEISS gyáregység tetején Németországban. Napjainkban éves szinten több mint 80 millió ember látogat el valamely, ZEISS optikai eszközökkel felszerelt planetáriumba világszerte.

Gyártó: a ZEISS

A ZEISS-el, Ön és vásárlói 160 éves szakmai tapasztalatot és vezető innovációt kapnak az optika számos különböző területéről. Éppen ez az, amiért az űrhajósok, a Google Earth, számos Nobel-díjat elnyert kutató és a hollywoodi filmrendezők a ZEISS optikai eszközök mellett teszik le a voksukat. 1912 óta pedig ez a jelentős szakmai tapasztalat jelen van minden egyes precíziós szemüveglencsében, amelyet legyártottunk. Ekkor sikerült legelőször átültetni a kiterjedt optikai szaktudásunkat a szemüveglencsékbe. Azóta minden tekintetben elkötelezettek vagyunk a jobb látás iránt.

A ZEISS márkanév garantálja a precíziós lencsegyártás legmagasabb minőségét valamennyi elkészült lencsében, melyeket gravírozott „Z” márkajelzéssel látunk el. Természetesen a diszkrét gravírozás semmilyen módon sem korlátozza a lencsét viselő páciens látóterét.