A ZEISS Minőség

A feltételek, amelyek olyan különlegessé teszik a ZEISS minőséget

A ZEISS Minőség

A Carl Zeiss Vision-nél a minőségmenedzsment sokkal többet jelent, mint csupán precíziós dioptriás szemüveglencsék hibátlan gyártását. A ZEISS termékek és szolgáltatások minőségét nem egyszerűen egy minőség-biztosítási informatikai rendszer garantálja. Minden egyes alkalmazottunk számára alapfeladat a maximális ZEISS minőség biztosítása nap, mint nap.

 

Kizárólag ilyen módon biztosíthat a Carl Zeiss Vision olyan termékeket és szolgáltatásokat a vásárlói számára, amelyek meghaladják magas szintű igényeiket. A Carl Zeiss Vision ígéretét napról napra betartja, és teljesítését folyamatos fejlesztésekkel garantálja.

A ZEISS garanciatanúsítvány igazolja a vásárlók felé, hogy egy kiváló minőségű terméket választottak.

Tartalmazza például azt a 7 követelményt, amelyek a ZEISS minőség legfőbb megkülönböztető jegyei:

 

  1. A Carl Zeiss Vision valamennyi fő gyártelepe ISO 9001:2008 tanúsítvánnyal rendelkezik. Ezen felül a ZEISS megfelel az európai szabványoknak, amelyet az összes lencse csomagolásán található CE címke is tanúsít.
  2. A ZEISS belső vizsgálati előírásai meghaladják a vonatkozó szabványok követelményeit.
  3. A ZEISS nagyon magas, vagy nem szokványos dioptriájú lencséket is képes előállítani. Továbbá, minden egyes dioptriához számos különböző bevonat, vagy réteg is alkalmazható.
  4. A vásárlók teljesen biztosak lehetnek afelől, hogy a ZEISS lencsék még rendkívül hosszú távon is elérhetőek lesznek, garantálva egyúttal azt is, hogy a jövőben is jól bevált minőségű, optimális szemüveglencsékhez juthatnak hozzá.
  5. A ZEISS ügyel arra is, hogy a ZEISS lencséket tartalmazó szemüvegeket kizárólag a kiválasztott optikusok készíthessék el.
  6. A ZEISS minőségi ígérete nem csak a szemüveglencsékre vonatkozik. Ahhoz, hogy egy kézből tudja biztosítani a kiváló minőséget, a ZEISS nemcsak szemüveglencséket kínál, hanem az egyes termékeihez és szolgáltatásaihoz tanácsadást is biztosít.
  7. A ZEISS garantálja, hogy a szemüveglencsék optikai minősége a vállalat 100 éves szakmai tapasztalatán alapul, a precíziós optikai terület vezetőjeként. Az összes lencsén található „”Z” gravírozás garantálja a kimagasló ZEISS optikai minőséget.