Loading the player...

A konzultációs folyamat

A ZEISS a teljes konzultációs folyamathoz kínál rendszermegoldásokat a mérőműszerektől kezdve az adatkezelő eszközökig.

A ZEISS professzionális készülékeket kínál a vizsgálathoz és a refrakcióhoz (VISUSCREEN 500, VISUPHOR® 500 és i.Profiler® plus), amelyek akár speciális i.Scription® technológiájú szemüveglencse megrendelését teszik lehetővé, valamint prémium készüléket biztosít az illesztéshez (i.Terminal® 2) amely gyors és egyszerű centrálási adatokat szolgáltat.

Az olyan hatékonyságot fokozó eszközök, mint a LOGON® (online lencserendelő) és az i.Com mobil / i.Com (adatkezelő rendszer iPadhez és asztali számítógéphez) szabványosított konzultációs és értékesítési folyamatokat tesznek lehetővé, valamint zökkenőmentes adatáramlást mérés, adminisztráció és archiválás közben. A fejlődő technológiák és a leginnovatívabb készülékek késlekedés nélküli alkalmazása világszerte forradalmasította az optikákat. Ismerje meg a ZEISS termékkínálatát, amelyet az Ön üzleti sikereit szem előtt tartva alakítottunk ki.

 

Ismerje meg a ZEISS termékkínálatát, amelyet az Ön üzleti sikereit szem előtt tartva alakítottunk ki.

// 1

Vizsgálat és refrakció

// 2

Illesztés és konzultáció

// 3

Hatékonyságot fokozó eszközök

Optometria a 21. században

A különleges ZEISS termékeknek és technológiának köszönhetően Dr. Kaplan merőben más vizuális eredményt és még jobban személyre szabott ellátást képes nyújtani ügyfeleinek. Nézze meg, hogyan biztosítja mindez az alapot Dr. Kaplan optikájának sikeréhez.