Egyszerűség a ZEISS Essential termékvonallal

Fejlődés az egyszerűség felé

A technológiai fejlesztések gyorsan zajlanak. Mindennapi készülékeink egyre összetettebbé válnak, megértésük és kezelésük gyakran sok időt vesz igénybe. Ezért mi a ZEISS-nél mindkettőre figyelünk. Egy lépéssel a fejlesztések előtt járunk, és olyan készülékeket és megoldásokat kínálunk, amelyek célja a mindennapi teendőinek leegyszerűsítése.

Termékek

The VISULENS 500 a ZEISS-től

VISULENS 500 a ZEISS-től

A ZEISS VISULENS 500 könnyen kezelhető automata dioptriamérőjével, amely felgyorsítja munkafolyamatait.

A ZEISS VISULENS 500 mérő LED-e zöld. A készülékkel bármilyen kialakítású és alapanyagú lencse dioptriáját meghatározhatja anélkül, hogy figyelnie kellene az Abbe-számra. Ez az előnyös tulajdonság egyrészt felgyorsítja, másrészt még megbízhatóbbá teszi a vizsgálatát. Ezenfelül a ZEISS VISULENS 500 fejlett UV-áteresztésmérő rendszere négy különböző hullámhosszt használ (365, 375, 395, 405 nm). Ebből kifolyólag az ügyfelekben nagyobb bizalom alakul ki, Ön pedig könnyebben értékesíthet felsőbb kategóriás termékeket.

Könnyítse meg életét, egyben növelje az ügyfél-elégedettséget.

 

kiterjeszt
elrejt
VISUPLAN 500 a ZEISS-től

VISUPLAN 500 a ZEISS-től

A ZEISS VISUPLAN 500 a glaukóma szűrését szolgáló non-kontakt tonométer.  

A ZEISS VISUPLAN 500 segítségével egy finom légbefúvással könnyen diagnosztizálhatja a zöld hályogot. Anélkül, hogy megérintené vagy érzéstelenítené a szemet.

Könnyen kezelhető

A ZEISS VISUPLAN 500 kezelése gördülékenyen zajlik, az automatikus mérési folyamat érintőképernyőről könnyen irányítható.

A bemutató léglökés felkészíti ügyfelét a vizsgálatra.

Gyors és megbízható vizsgálat

A stabil fejtámasszal és LED fixációs világítással a szemnyomás mérése gyorsan és megbízhatóan történik. Az automatikus beállítás és mérés szavatolja a megismételhető és összehasonlítható eredményeket. Az eredmények közvetlenül a kijelzőn jelennek meg.

kiterjeszt
elrejt
VISUSREF 100 a ZEISS-től

VISUSREF 100 a ZEISS-től

A ZEISS VISUREF 100 egy 2 az 1-ben diagnosztikai készülék autorefraktométerrel és keratométerrel.

A napi vizsgálataihoz pontos és megbízható adatokat biztosít. A legfontosabb méréseket, a pupilla és az írisz átmérőjének meghatározását mind elvégezheti egy készülékkel, melynek egyszerű a kezelése. A készülékkel a műlencsével rendelkező ügyfelei objektív refrakcióját is elvégezheti.

Optikája értékes kiegészítője.

Amikor ügyfeleivel foglalkozik, minden perc számít. Nincs idő bonyolult rendszerekre. Pontos és megbízható diagnózisra azonban mindenképpen szüksége van. Különösen igaz ez a látásvizsgálat első lépésénél, a refrakciónál / keratométeres vizsgálatnál.

A ZEISS VISUREF 100 nagyobb precizitást és megbízhatóságot szavatol már az első pillanattól.

kiterjeszt
elrejt
VISUSCREEN 100 a ZEISS-től

VISUSCREEN 100 a ZEISS-től

A ZEISS VISUSCREEN 100 egy univerzális LCD vízustábla vörös/zöld színelválasztással.

A ZEISS VISUSCREEN 100 számos tesztje közül több is vizsgálja a monokuláris és a binokuláris látást is, valamint gyermekek számára külön tesztek állnak a vizsgáló rendelkezésére. Annak ellenére, hogy ez a készülék az egyik legátfogóbb vízustábla a piacon, igazán könnyen és gyorsan használható.

Optimalizálja látásvizsgálatát a tesztsorok személyre szabott beállításával

A személyre szabott munkameneteknél úgy állíthatja össze a különböző teszteket és azok sorrendjét, ahogyan csak szeretné. A ZEISS VISUSCREEN 100 egyszerűen kombinálható és bővíthető a VISUPHOR® 500 digitális foropterével, így korszerűsítheti vizsgálója munkafolyamatait és felszereltségével lenyűgözheti ügyfeleit.

Hogy a legjobban illeszkedjen optikájához, a ZEISS VISUSCREEN 100 különböző módokon vezérelhető. Választhat infravörös távirányítót vagy egy praktikusan használható iPad alkalmazást, mellyel még könnyebben és gyorsabban válthat a tesztek között.

A vizsgálathoz használja a ZEISS modern és precíz technológiáját, és gondoskodjon arról, hogy ügyfelének kiemelkedő látóélességben legyen része.

kiterjeszt
elrejt
i.Terminal mobile a ZEISS-től

i.Terminal mobile a ZEISS-től

A mobil centrálás az új módja annak, hogy az ügyfél egyéni adatait kimagasló ZEISS precizitású technológiával rögzítse.


A mobil centrálás az új módja annak, hogy az ügyfél egyéni adatait kimagasló ZEISS precizitású technológiával rögzítse. Több mint 20 évnyi centrálási tapasztalatunkat az eddigi legkényelmesebb formába öntöttük, így a lehető legnagyobb rugalmasságot alapozzuk meg optikájában. Az iPadhez tervezett ZEISS i.Terminal mobil centrálórendszer másodpercek alatt begyűjti és kiszámítja az alapvető illesztési paramétereket.

Az alkalmazást úgy alakítottuk ki, hogy praktikusan kezelhető legyen, vezérlése felhasználóbarát, így a centráláshoz a képek rögzítése egyszerűen menjen. Praktikusságát csak fokozza, hogy a ZEISS i.Terminal mobil centrálórendszerhez az iPadre nem kell külön zavaró kiegészítőt szerelni, mint például plusz vakut vagy kamerát.

A korszerű konzultációt most egyetlen megoldás fogja össze

Ügyféladatait a ZEISS i.Com mobil adatkezelő rendszerének hálózati szervere tárolja, amelybe a centrálórendszer is be van ágyazva. Ezáltal a folyamatok biztonságosak, több iPadről is könnyen hozzáférhet az adatokhoz.

kiterjeszt
elrejt