A pillanat, amikor a technológia közelebb hozza ügyfelei igényeihez.

Ezért a pillanatért dolgozunk.

Hatékonyságot fokozó eszközök

ZEISS, a technológia egyik úttörőjeként olyan rendszereket kínál, amelyek az i.Com 2-n és a LOGON®-on keresztül képesek kezelni a mérési eredményekhez és a lencserendeléshez hasonló ügyféladatokat.

Hatékonyságot fokozó eszközök

ZEISS, a technológia egyik úttörőjeként olyan rendszereket kínál, amelyek az i.Comon és az i.Com mobilon, a VISUSTORE-on, valamint a LOGON-on keresztül képesek kezelni a mérési eredményekhez és a lencserendeléshez hasonló ügyféladatokat. Így munkamenetét teljesen papírmentesre korszerűsítheti az egész optikában – a vizsgálótól kezdve az eladótérig mindenhol.


A ZEISS i.Com mobillal (iPaddel használva) munkamenete még rugalmasabb lehet vezeték nélkül bárhol az optikában. Csökkentse a kézi adatátvitelből eredő hibákat és az irodában töltött túlórát automatikus, gombnyomásra történő műveletekkel. A papírmentes munkakörnyezettel helyet takaríthat meg, kevesebb tárolóra és kézi keresésre lesz szüksége. A szolgáltatás és az online frissítések minden kapcsolódó ZEISS készülékhez biztosítják az optimális teljesítményt és gyakorlatot. Minden figyelmét ügyfeleinek szentelheti, az adatkezelés automatikusan zajlik. A napi 30-nál több ügyfelet kiszolgáló optikáknál különösen nagy a hatékonyság szerepe.

Termékek

i.Com mobil a ZEISS-től: Korszerűsítse a munkamenetét, hasznosítsa az ügyfelekkel való párbeszédeket

i.Com mobil a ZEISS-től: Korszerűsítse a munkamenetét, hasznosítsa az ügyfelekkel való párbeszédeket

Egy modern optikában a mobil kommunikáció nélkülözhetetlen. A ZEISS i.Com mobil egy sokoldalú, könnyen kezelhető iPad alkalmazás, amely teljesen átalakítja munkamenetét, adatátviteli gyakorlatát és ügyfeleivel való kommunikációját.
 

 

Egy modern optikában a mobil kommunikáció nélkülözhetetlen. A ZEISS i.Com mobil egy sokoldalú, könnyen kezelhető iPad alkalmazás, amely teljesen átalakítja munkamenetét, adatátviteli gyakorlatát és ügyfeleivel való kommunikációját. Az intelligens adatkezelésnek köszönhetően Ön a mérések és a konzultáció közben jobban odafigyelhet ügyfelei igényeire, így mindig egy lépéssel előrébb járhat a 21. századi konzultációban.

Tapasztalja meg a rugalmasság és az ügyfelekkel folytatott interakció új szintjét. Minden ZEISS készülékkel végzett mérés áttekinthető az iPaden, a ZEISS i.Com szerver automatikusan tárolja őket, így központi hozzáférést biztosít az összes adathoz a különböző iPadekről. Vezérelje távirányítással a ZEISS i.Profiler plus-t, a ZEISS i.Terminal 2-t, valamint a teljesen új szubjektív refrakciós egységet, a ZEISS VISUPHOR 500-at és a ZEISS VISUSCREEN 500-at kényelmesen az iPadről WiFin keresztül.

A ZEISS i.Com mobil csatlakozása kimondottan felhasználóbarát, a vizsgálatok elvégzése és vezérlése egyszerű és világos.

A ZEISS i.Com mobil a teljes konzultációs folyamatot támogatja a vizsgálat kezdetétől a szubjektív és objektív refrakciónál, a lencse kiválasztásán keresztül a centrálásig. Mutassa meg ügyfeleinek, mi a vizsgálat eredménye és mutassa be a ZEISS lencsék tulajdonságait és előnyeiket.

i.Com 2

Az előnyök röviden:

 • Teljesen integrált adatkezelő csomag konzultációs és bemutató funkciókkal és modulokkal.
 • Az összes ZEISS mérőműszer vezérelhető iPaden keresztül.
 • Központi adattárolás a ZEISS i.Com szerveren több felhasználó számára.
 • Csatlakozás a ZEISS i.Com mobil és a PMS/EMR közötti adatátvitelhez.
   
kiterjeszt
elrejt
i.Com 2 - Hálózatra kapcsolható ZEISS kommunikációs szoftver

i.Com 2 - Hálózatra kapcsolható ZEISS kommunikációs szoftver

A második generációs i.Com 2 egy hálózatra kapcsolható kommunikációs szoftver, amely minden csatlakozási, mérési, konzultációs és rendelési feladatot ellát.

A nagy kapacitású szerverén az értékesítési folyamat során rögzített összes adatot tárolja és végül a rendelés és a szemüveg elkészítésének alapját biztosítja. Az adatok az összes munkaállomáson elérhetők egyetlen gombnyomással. Az összes ZEISS készülék között lévő teljes kapcsolatnak köszönhetően saját munkamenetet alakíthat ki, és továbbfejlesztheti üzletét.

A távoli frissítések szavatolják az i.Profiler® plus és az i.Terminal® 2 zökkenőmentes teljesítményét. Adatai a RAID rendszerben (dupla merevlemez) nagyfokú biztonságban vannak. A WIN PC-hez való i.Com könnyen csatlakozik az olyan gyakori praxiskezelőkkel, mint az OfficeMate és az IPRO.

A WIN PC-hez való i.Com az i.Terminal 2 fontos társa, mivel közvetlen vezérlést biztosít a számítógép kijelzőjéről. Az i.Profiler plus és a WIN PC-hez való i.Com korszerűsíti a munkamenetét, hiszen az adatokat egyszerűen importálhatja a gyors i.Scription® rendeléshez.

 

i.Com 2

Tények röviden

Ügyféladat-kezelés

 • Az i.Profiler plus adatait könnyen, egy gombnyomással importálhatja a ZEISS i.Com 2-be.
 • Az i.Com 2-n keresztül az i.Profiler plus-ról és az i.Terminal 2-ről minden ügyféladatot elér.
   

Az i.Terminal 2 közvetlen vezérlése, hozzáférés a LOGON-hoz és az i.Demo™ lencsebemutatóhoz

kiterjeszt
elrejt

VISUSTORE® a ZEISS-től – Mindössze 30 másodperc a "Rendelés"

Ismerje meg az online lencserendelés leggyorsabb módját: Az új ZEISS VISUSTORE segítségével gyorsan kiválaszthatja ügyfele számára a tökéletes paraméterekkel rendelkező lencsét, és az egyedi beállításokon keresztül fokozhatja hatékonyságát, valamint bárhol, bármikor nyomon követheti rendeléseinek állapotát.

Bővebben
LOGON – A web alapú ZEISS online rendelési rendszer

LOGON – A web alapú ZEISS online rendelési rendszer

Az olyan értékes adatok megállapítása után, mint például a korrekció és az illesztési adatok, nagyon fontos, hogy az információk gond nélkül eljussanak a gyártóhoz. ZEISS lencsékhez a LOGON® egy egyszerű és megbízható rendelési alkalmazás.
 

A LOGON optimálisan fogja össze a rendelési folyamatot. Mivel a munkafolyamatok egy rendszerbe vannak rendezve a konzultáció és a rendelés folyamata egyszerűbb, gyorsabb és hatékonyabb.

Nem veszhet el semmi, az i.Comban összegyűjtött adatok automatikusan átkerülnek a LOGON-ba a rendeléshez.

Tények röviden

i.Com 2 Hálózatra kapcsolható ZEISS kommunikációs szoftver
 • Gyors és biztonságos lencserendelés, akár becsiszolással is szabvány letapogatók segítségével
 • A szél- és középvastagság számítása online zajlik, így megbízhatósága maximális
 • A rendelés állapota online nyomon követhető
 • A látványos bemutató informatívabb
 • A legfrissebb ZEISS árlistából gyorsan és egyszerűen kiválasztható az ügyfele igényeinek megfelelő lencse
   
kiterjeszt
elrejt
Dr. David Kaplan. OD Family Eyecare of Glendale

Dr. David Kaplan, USA