Exam & Refraction

A pillanat, amikor több válasza és kevesebb kérdése van ügyfeléhez.

Ezért a pillanatért dolgozunk.

 Autorefraction with the i.Profiler® plus

Objektív refrakció az i.Profiler® plus-szal

Kevesebb kérdés és több válasz

VISUSCREEN 500 és VISUPHOR 500 a ZEISS-től

Egy készülék elvégzi a legjobb modern és precíz ZEISS látásvizsgálatot

Vizsgálat és refrakció

ZEISS készülékek precíz szemprofilokhoz és a megfelelő szemüveglencse kiválasztásához.

Csak akkor találhatja meg a megfelelő lencsét ügyfele számára, ha elég információja van szeméről. Készítse el ügyfele részletes szemprofilját az i.Profiler® plus készülékkel, így kevesebb kérdése lesz, és több választ tud majd adni.

Az optimális vizuális teljesítmény a cilinder/tengely/szférikus érték legjobb kombinációjából adódik, amelyet szubjektív és objektív refrakció során határozhatunk meg. A modern látásvizsgálat érdekében tökéletesítse refrakciós rutinját a ZEISS teljesen új refrakciós egységével: ZEISS VISUSCREEN 500 Polatest technológiával és ZEISS VISUPHOR® 500. A Polatest 1961-es bevezetése óta a ZEISS különböző készülékeket kínál szubjektív refrakcióhoz.

Az évek során végzett számos fejlesztés nyomán a ZEISS VISUSCREEN 500 Polatest technológiával a legújabb ZEISS technológiát képviseli a látásvizsgálat terén.

Az i.Profiler® plus-szal az objektív refrakció új szintre lép, hiszen a készülék alapja az innovatív hullámfront technológia, amely precízen és objektív módon határozza meg ügyfelei szemprofilját. Még jelentősen tágult pupilla mellett is, hogy szimulálni tudja az éjszakai és szürkületi körülményeket. Az i.Profiler® plus a 2007-es i.Profiler®-t követő második generációs ZEISS autorefraktométer i.Scription® technológiával.


A ZEISS készülékek kialakításakor két fő szempontot követünk: vizsgálják meg alaposan az ügyfél szemét, és biztosítsanak számára kényelmes, technológia központú élményt. A vizsgálat során kapott adatok segítségével olyan korrekciót biztosíthat ügyfelének, amely egyedi, mint az ügyfél szeme, és kiemelkedő a vizuális teljesítményét illetően.
 

 

Termékek

Objektív refrakció az i.Profiler® plus-szal

Objektív refrakció az i.Profiler® plus-szal

Csak akkor találhatja meg a megfelelő lencsét ügyfele számára, ha elég információja van szeméről. Készítse el ügyfele részletes szemprofilját az i.Profiler plus készülékkel, így kevesebb kérdése lesz, és több választ tud majd adni.

 

Az i.Profiler plus 4 az 1-ben kompakt rendszer okuláris hullámfront-aberrométerrel, autorefraktométerrel, ATLAS cornea topográffal és keratométerrel. A könnyen kezelhető érintőképernyőn vezérelt, teljesen automatizált mérési folyamat során mindkét szemnél körülbelül 60 másodperc alatt elvégezhető az összes mérés. A szem fénytörésének eloszlását a teljes pupillanyíláson elemezzük és mutatjuk be. Ez az, amitől az i.Profiler plus más, mint a szokványos autorefraktométerek, és ami megnyitja az utat az ZEISS i.Scription® technológiájú lencsék előtt.

 

Tények röviden

 • Nagy felbontású Hartmann-Shack hullámfrontszenzor. A hullámfronthoz a 7 milliméteres pupillanyílás 1500 pontjáról vesz mintát
 • Állítható álltámasz segíti a kényelmes elhelyezkedést
 • Teljesen automata mérési folyamat
 • ÚJ: Vezérelje távirányítással a ZEISS i.Profiler plus készüléket a ZEISS i.Com mobilon keresztül és mutassa meg az i.Scription vizsgálat eredményeit iPad-en.
   
 • Hozzáférés a ZEISS i.Scription® technológiához a jobb éjszakai látás érdekében
 • Egyértelműen strukturált funkciók teszik lehetővé a képfelvétel, értékelés, prezentáció és elemzés elvégzését
 • Érintőképernyős vezérléssel körülbelül 60 másodperc alatt elvégzi mindkét szem mérését
 • Az i.Profiler® plus mérési adatait az i.Com adatkezelő rendszer menti, majd azok a jövőben újabb mérések nélkül felhasználhatók a konzultációk, rendelések és archiválások során. A legtöbb praxiskezelő rendszerhez csatlakozik, így a gördülékeny munkamenet biztosított. Az i.Com és az i.Profiler® plus együtt, szettben is kapható.
   
kiterjeszt
elrejt
ZEISS precíziós lencsék i.Scription® technológiával

ZEISS precíziós lencsék i.Scription® technológiával

Az i.Profiler® plus nem csak jobb korrekcióhoz segíti hozzá, hanem mérése alapján élénkebb színeket, élesebb kontrasztot és jobb éjszakai látást nyújtó optimalizált, személyre szabott i.Scription® technológiájú lencsét is rendelhet.

i.Scription® technológia az optikájában

Egyszerűen és gond nélkül illeszkedik a munkamenetébe

Az i.Scription technológiát könnyen beépítheti konzultációs folyamatába és munkamenetébe. Az i.Profiler plus készülékkel ez a technológia tökéletesen beilleszthető a refrakciós vizsgálatba.

1. Objektív refrakció

Loading the player...

Végezzen objektív refrakciót az i.Profiler plus késülékkel, amely mindössze 60 másodperc alatt leveszi ügyfele szemének „ujjlenyomatát” és bármilyen aberrációt felismer.

2. Szubjektív refrakció

Loading the player...

Az i.Profiler plus adatait a ZEISS i.Polatest® készülékkel végzett látásvizsgálat eredményei egészítik ki, hogy teljesen megérthessük az ügyfél szemeinek együttműködését. Ezeket az értékeket az i.Scription ellenőrzőszoftverében később áttekintheti és megbeszélheti ügyfelével.

3. i.Scription technológia

Loading the player...

Ezután az optimalizált korrekciós adatok átkerülnek az i.Comba, ami tárolja őket, hogy közvetlenül a praxiskezelőn vagy a LOGON®-on lehessen rendelést leadni. 

  Egyfókuszú raktári lencsék Egyfókuszú RX lencsék2 Progresszív lencsék Bifokális lencsék
Rendelhető i.Scription® technológiával 3
Angelo Bertozzi, Ottica iVision, Olaszország

Angelo Bertozzi, Ottica iVision, Olaszország

kiterjeszt
elrejt
VISUSCREEN 500 és VISUPHOR 500 a ZEISS-től

VISUSCREEN 500 és VISUPHOR 500 a ZEISS-től

A ZEISS teljesen új refrakciós készülékével az ügyfél számára a látásvizsgálat a látásjavítás érdekes és egyben átfogó élményét nyújtja, hiszen egy okos megoldásban kapcsolja össze a központi részeket, a teszteket és a foroptert.

Egy készülék elvégzi a legjobb modern és precíz ZEISS látásvizsgálatot

A ZEISS teljesen új refrakciós készülékével az ügyfél számára a látásvizsgálat a látásjavítás érdekes és egyben átfogó élményét nyújtja, hiszen egy okos megoldásban kapcsolja össze a központi részeket, a teszteket és a foroptert.

A ZEISS VISUSCREEN 500 számos tesztje közül több is vizsgálja a monokuláris és a binokuláris látást is, valamint gyermekek számára külön tesztek állnak a vizsgáló rendelkezésére. A beépített LED-en bemutathatja a ZEISS i.Scription technológiájú lencse hatását. Az infravörös távirányító mellett a ZEISS VISUSCREEN 500 egy praktikusan használható iPad alkalmazáson keresztül is vezérelhető, mellyel még könnyebben és gyorsabban válthat a tesztek között.

A személyre szabott munkameneteknél úgy állíthatja össze a különböző teszteket és azok sorrendjét, ahogyan az adott vizsgáló szeretné. A ZEISS VISUSCREEN 500 egyszerűen összekapcsolható és továbbfejleszthető a ZEISS VISUPHOR 500 digitális foropterével, hogy korszerűsítse vizsgálója munkafolyamatait és felszereltségével lenyűgözze ügyfeleit.

A ZEISS i.Com mobil komplett integrációjával bezárul a készülékei között a kör, az ügyfélre vonatkozó mérések a ZEISS VISULENS 500 vagy a ZEISS i.Profiler® plus / ZEISS VISUREF 100 készülékekből közvetlenül a szubjektív refrakciós egységhez kerülnek át, így egyértelmű, gyors alapot adnak refrakciójához.

Tények röviden

VISUSCREEN 500 és VISUPHOR 500 a ZEISS-től
 • A VISUSCREEN 500 2 méteres közvetett beállításával még a legkisebb vizsgálókban is használható, a vízusjelek mérete automatikusan igazodik a távolsághoz.
 • Csúcstechnológiás, időtlen kialakítás, bármilyen optikában megállja a helyét
 • Random tesztsorrend kristálytiszta LCD kijelzőn polarizált technológiával
 • A beépített LED további tesztfunkciót jelent a Maddox tesztnél és a ZEISS i.Scription technológia bemutatásánál
 • A próbalencsék gyors és sima cseréje lehetővé teszi, hogy azonnal megmutassa a végső korrekciót és a látásban beállt javulást
 • A szubjektív refrakciós egység összekapcsolható a ZEISS VISULENS 500, a ZEISS VISUREF 100 és a ZEISS i.Profiler plus készülékekkel, így a ZEISS i.Com mobilon keresztül közvetlen adatátvitel lehetséges
   
kiterjeszt
elrejt