Magnifying Visual Devices for professional users

ZEISS nagyító látásjavító segédeszközök professzionális felhasználók számára

Az orvostudomány és a csúcstechnológiai iparágak számos alkalmazási területén elengedhetetlen a legmagasabb fokú precizitás. A felhasználó hagyományosan jó látása ellenére a szem természetes felbontóképessége nem elég jó ahhoz, hogy minden egyes apró részletet tökéletesen lásson. A speciális nagyító látásjavító segédeszközök azonban itt is segítségünkre vannak, hogy a munkavégzés során szükséges minden apró részletet kiválóan lássunk.

Az úgynevezett fejlupék számos ilyen esetben bizonyulnak kiváló választásnak. Ezeket sokféle módon viselhetjük, és használatuk közben mindkét kezünket szabadon használhatjuk a munkavégzéshez.

Az optikai rendszerek az „egyszerű” fejre illeszthető, kis nagyítással rendelkező lupe szemüvegektől a kifinomult binokuláris, rendkívül magas minőségű optikájú távcsőszemüveg rendszerekig számos eszközt foglalnak magukba. Egy kiegészítő LED lámpával kombinálva ezek a rendszerek tökéletes megoldást jelentenek professzionális felhasználók számára, akik a nagyító optikai rendszerektől a legmagasabb fokú pontosságot várják el. Az igényes, precíz, részletekbe menő munkát az ilyen rendszerek segítségével pontosan és megbízhatóan végezhetik el.

Ahhoz, hogy a legmegfelelőbb rendszert tudjuk kiválasztani, kérje egy optometrista, egy speciális látásjavítási feladatokra szakosodott szakember segítségét. A ZEISS kínálata lehetőséget nyújt arra, hogy a vásárló a legmegfelelőbb eszközt válasza ki.

Az orvostudományban és csúcstechnikában használt nagyító látásjavító segédeszközök:

  • Nagyítók – sokféle változatban
  • Fejlupék L/LC – a kényelmes és precíz munkavégzéshez
  • Lupe szemüvegek GTX – egyéni, személyre szabott látássegítő eszközök
  • Lupe szemüvegek G 2.5 TTL – nagyítórendszer professzionális alkalmazásokhoz
  • Fejlupék: KF és KS – rugalmas, fejre illeszthető lupe szemüvegek
  • Lupe szemüvegek - K bino TTL professional – az új binokuláris fejlupe, amelyet az optometrista személyre szabottan állít be
  • Saphiro LED megvilágító rendszer – kompakt és nagyteljesítményű