ZEISS napszemüveglencsék

ZEISS napszemüveglencsék

Ne bánja, hogy élvezi a napfényt!

A színezett lencsék világában a ZEISS a precíz színskálájáról és a csúcsminőségű termékeinél használt technológiáiról ismert.
A ZEISS funkcionális színezéseinek kínálatában szerepelnek speciális kültéri felhasználásokhoz megfelelőek, valamint kontrasztosabb képet nyújtanak, és maximális védelmet a napfénnyel szemben.


Jobb félni, mint megijedni

A szemnek hatékony védelemre van szüksége a nagy mennyiségű UV-fénnyel szemben, hogy elkerülhessük a kötőhártya-gyulladáshoz hasonló megbetegedéseket és a hóvakságot. Bár a nagyvárosokban a szmog és a kipufogógázok gyengítik az UV-sugárzást, a vízről és a homokos partokról visszaverődő erős napfény növeli azt. Az UV-sugárzás a hegyekben is magasabb, ha pedig friss hó is van, akár a sugárzás 80%-a is visszaverődhet.
Ezért minden ZEISS napszemüveglencse megbízható védelmet biztosít az UV-sugárzással szemben.
A napszemüveg nemcsak az UV-sugárzással szemben védi a szemet, de a vakító fénnyel szemben is. A vakító fény rontja látásunk élességét, sőt irritálhatja szemünket, és fejfájást is okozhat. Ha, a fény kék összetevőjét jobban elnyeli a napszemüveglencse, mint ahogyan például azt a ZEISS Skylet® teszi, jelentős kontrasztjavulást is tapasztalhatunk. Így lenyűgöző kontraszt mellett kényelmes és éles látásban lehet részünk.

Termékek

Színezett lencsék

A műanyag ZEISS lencsék egységes, átmenetes és kettős színezéseinek köszönhetően a viselők megannyi szín közül választhatnak. Végtére is minden viselő jól akar látni és jól akar kinézni.

Tudjon meg még többet

Szemüveglencsék sportoláshoz

A sportkeretekhez való ívelt lencsék tiszta optikát biztosítanak, és orrtól halántékig ívelő védelmet nyújtanak a porral szemben.

Tudjon meg még többet

Umbra réteg

Umbra er en kvalitetsoverfladebehandling til mineralglas bestående af et absorptionslag med et lysreduktionsniveau på 25, 75 eller 85 %, som påføres glassets ene side i en vakuumbaseret aflejringsproces.

Tudjon meg még többet

Skylet®

A Skylet® napszemüveglencséket kimondottan olyan helyzetekre fejlesztették ki, melyeknél nagyobb védelemre van szükség az UV- és a vakító fénnyel szemben, s egyben a kontrasztigény is jelentősebb.

Tudjon meg még többet

Polarizált Skylet®

A Skylet® színfokozó hatásának köszönhetően a polarizált Skylet® nemcsak a vakító fényt csökkenti, s ezáltal a biztonságot növeli, hanem kiváló színvisszaadást is garantál.

Tudjon meg még többet

ProGolf

Mivel a golf szabadtéri sport, a golfozók számára gyakran jelent problémát, hogy a vakító fény zavarja őket a játékban. Pont emiatt hasznos, ha a ProGolf napszemüveglencse is része a golfozó alapfelszerelésének.

Tudjon meg még többet